Første sesong ble en knallsuksess, som endte opp med prisen for beste underholdningsprogram på Gullruten. I år kom andre sesong av «Truls á la Hellstrøm», også den en suksess. 

Man kunne kanskje lure på om nordmenn var lei Eyvind og Truls etter den første sesong i 2017. Det var derfor spennende å se hvordan andre sesong i 2018 ble tatt i mot. Og allerede etter første episode i år kunne man se at nordmenn slett ikke var mettet.

– «Truls à la Hellstrøm» fortsatte å sjarmere seerne i går på sin kulinariske reise i Toscana. 386.000 seere, og en andel på 43,9 prosent i den kommersielle målgruppen, 20-49, er en meget sterk premiere på denne andre sesongen av konseptet, sa TV 2s programredaktør Jarle Nakken til kampanje.

Det blir en tredje sesong!

Det er ingen tvil om at Hellstrøm og Svendsen trives i hverandres selskap og med programmet. Før årets sesong var de klar på at de elsker å jobbe med hverandre.

– Det er fantastisk at vi får lov til å lage sesong to av «Truls á la Hellstrøm», og jeg gleder meg til å reise mer med Eyvind, som er en herlig fyr, sa Truls Svendsen til TV 2.

Også Hellstrøm gledet seg til ny sesong.

– Ingenting er som å utforske nye steder og møte folk med entusiasme for det gode liv. Og det gode liv på tur med Truls handler om mat, humor og inspirasjon. Dette er en drømmereise med uforutsette utfordringer for oss begge, sa han til TV 2.

LES OGSÅ
Vendela på gråten av Petters fremtidsplaner

På onsdag kveld kunne det populære slippe en gledens melding på Instagram. Truls publiserte et bilde av de to, sammen med teksten:

«Tusen takk for alle utrolig hyggelige tilbakemeldinger denne sesongen. Vi gleder oss til ny sesong i 2019. Hilsen Eyvind og Truls.»

Vi har storkost oss med hver eneste episode så langt! Nå gleder vi oss til enda en sesong neste år. Trykk på deleknappen om du også skal se sesong 3 av «Truls à la Hellstrøm»!