torsdag, juli 29, 2021

Eyvind Hellstrøm om kjærligheten: – Jeg er helt avhengig av henne

Mest lest nå

Mesterkokken Eyvind Hellstrøm har de siste 12 årene blitt en populær skikkelse på norske tv-skjermer. Flere ganger har han fortalt om kjærligheten til sin 31 år yngre kjæreste.

I 2008 dukket Eyvind Hellstrøm opp på tv-skjermen som programleder for «Hellstrøm rydder opp» på TV 3. Han var da kjent som innehaveren av den kjente fra restauranten Bagatelle. En restaurant han drev fra 1982 til 2009.

Men nå skulle han altså hjelpe andre restauranteiere som hadde problemer med driften. TV-programmet ble raskt en suksess, men inntrykket nordmenn hadde av Hellstrøm var nok i stor grad at han først og fremst var en utrolig dyktig kokk, men også ganske så grinete, streng og sur.


Allikevel ble han godt likt. Mange satt pris på den åpne og direkte væremåten hans. Og Hellstrøm endte faktisk opp med gullruten for beste programleder i 2009.

Suksessen med «Hellstrøm rydder opp» banet også vei for flere programmer. Og «Truls á la Hellstrøm» som gikk på luften i 2017 har vært et av de mest populære programmene på TV 2 de siste årene. Sammen med Truls Svendsen har han reist verden rundt og gitt oss mange uforglemmelige opplevelser på TV.

Og mannen som kanskje ble sett på som sur og tverr viste gjennom dette programmet flere andre sider. At Hellstrøm er et følelsesmenneske med humor tror jeg de fleste er enig i.

Fant kjærligheten

I desember 2018 ble det kjent at Eyvind Hellstrøm hadde funnet den store kjærligheten i Anita Rennan.

– Vi er kjærester. Vi har vært sammen lenge. Vi har jobbet sammen, reist sammen og gjort utrolig mye hyggelig sammen, uttalte Hellstrøm til Dagbladet den gang.

Det siste året har Hellstrøm vært aktuell med podkasten «Truls & Hellstrøm – Tar munnen full». I en av episodene fortalte Hellstrøm mer om hvor mye kjæresten betyr for han.

– Ingenting er jo bedre i livet enn at du opplever den store kjærligheten. Det har tatt meg lang tid. Men det har endt godt, og dette er bare begynnelsen, sier Eyvind Hellstrøm i podkasten.

Sammen lager de to videoer på Instagram hvor Hellstrøm viser hvordan man lager de herligste retter. Anita filmer.

– Hun er en fantastisk dame. Jeg er helt avhengig av henne, sa Hellstrøm i podkasten.

Bonuspappa

Da Eyvind Hellstrøm (71) ble sammen med kjæresten Anita Rennan (40), ble han samtidig bonuspappa til Nils som snart fyller 11 år. Det syns mesterkokken har vært helt supert.

– Nils er et stort lyspunkt i tilværelsen. Vi spiller spill og prøver å tulle og tøyse så vi får frem latteren så ofte vi kan, sier Eyvind til VG, og legger til at Nils er glad i å lage mat.

– Kanskje går vi en tur ut for å få litt luft, og han er med meg på kjøkkenet og lager mat når han selv har lyst. Kan jeg lokke med noe han synes er godt, så kommer han, sier Eyvind videre.

Den lille familien prøver å gjøre hyggelige ting hjemme. De dekker bordet pent, tenner lys og prøver å ha fine stunder. Anita sier til VG at både hun og sønnen er heldige som har Eyvind i livene sine.

– Han vet ikke hva godt han kan gjøre. Både Nils og jeg vet hvor heldige vi er ved å ha Eyvind i livet vårt, og vi blir bortskjemte på mat. Jeg kan i alle fall ikke klage på kantina her på hjemmekontoret, sier hun.

Eyvind forteller at det bare er små grep som skal til for å gjøre andre glad.

– Vi må alle bidra med å spre optimisme. Vi gjør det på vår måte, og det er veldig hyggelig at mange andre også har glede av hva vi holder på med på kjøkkenet, sier han og sikter til Instagram-kontoen sin, der han stadig legger ut oppskrifter.

Husker du denne: Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm med hysterisk musikkvideo

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter