søndag, oktober 24, 2021

Eyvind Hellstrøm om storebroren sin: – Det er en sånn trygghet i livet

Mest lest nå

Mesterkokken Eyvind Hellstrøm har de siste 13 årene blitt en populær skikkelse på norske tv-skjermer. Nå forteller han om sitt gode forhold til storebror Jan.

I 2008 dukket Eyvind Hellstrøm opp på tv-skjermen som programleder for «Hellstrøm rydder opp» på TV 3. Han var da kjent som innehaveren av den kjente fra restauranten Bagatelle. En restaurant han drev fra 1982 til 2009.

Men nå skulle han altså hjelpe andre restauranteiere som hadde problemer med driften. TV-programmet ble raskt en suksess, men inntrykket nordmenn hadde av Hellstrøm var nok i stor grad at han først og fremst var en utrolig dyktig kokk, men også ganske så grinete, streng og sur.


Allikevel ble han godt likt. Mange satt pris på den åpne og direkte væremåten hans. Og Hellstrøm endte faktisk opp med gullruten for beste programleder i 2009.

Suksessen med «Hellstrøm rydder opp» banet også vei for flere programmer. Og «Truls á la Hellstrøm» som gikk på luften i 2017 har vært et av de mest populære programmene på TV 2 de siste årene. Sammen med Truls Svendsen har han reist verden rundt og gitt oss mange uforglemmelige opplevelser på TV.

Og mannen som kanskje ble sett på som sur og tverr viste gjennom dette programmet flere andre sider. At Hellstrøm er et følelsesmenneske med humor og sterke følelser tror jeg de fleste er enig i.

Hyller storebror

I den siste episoden av «Truls à la Hellstrøm» snakker Eyvind i en samtale med Truls om hvor mye storebror Jan Hellstrøm betyr for han.

«Det å ha en storebror det er jo fantastisk fordi, du har en… Jeg skal ikke si mentor, men jeg har en som kan veilede meg når tingene stopper litt opp. Og vi har hatt et utrolig fint forhold og godheten mellom oss da, det er noe som er vanskelig å definere.»

«Det er en sånn trygghet i livet.»

Videre spør Eyvind Truls om hvordan det er å være enebarn. Hvorpå Truls svarer:

«Det er mange som spør meg, savner du ikke en bror? Men man kan ikke savne noe man aldri har hatt. Men det var veldig fint å høre slik du beskrev ham nå. Og det er sånn inntrykk jeg har av dere to.»

Avslutningsvis forteller mer om hvordan det er å ha en slik bror:

«Han er en fantastisk person som alltid har brydd seg om mitt liv. Han har alltid vært tilstede. Og om vi ikke trenger å snakke sammen hver eneste dag så vet jeg at han er der.»

TV 2 har delt den herlige samtalen på Instagram. Du kan se hele nedenfor:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter