Hjem Kjendisnytt Eyvind Hellstrøms herlige bilde og hyllest til kjæresten og bonussønnen

Eyvind Hellstrøms herlige bilde og hyllest til kjæresten og bonussønnen

Kjendiskokken Eyvind Hellstrøm, kjent for sine mangeårige bidrag til norsk matkultur gjennom TV-programmer, har delt hjertevarmende ord om sin 31 år yngre kjæreste, Anita Rennan, og bonussønnen Nils. Paret, som møttes under innspillingen av TV-serien «Hellstrøm rydder opp», har ikke bare et romantisk forhold men også et profesjonelt samarbeid som har resultert i tre prisvinnende kokebøker.

Flere ganger har han fortalt om kjærligheten til sin 31 år yngre kjæreste.

I 2008 dukket Eyvind Hellstrøm opp på tv-skjermen som programleder for «Hellstrøm rydder opp» på TV 3. Han var da kjent som innehaveren av den kjente fra restauranten Bagatelle. En restaurant han drev fra 1982 til 2009.

Men nå skulle han altså hjelpe andre restauranteiere som hadde problemer med driften. TV-programmet ble raskt en suksess, men inntrykket nordmenn hadde av Hellstrøm var nok i stor grad at han først og fremst var en utrolig dyktig kokk, men også ganske så grinete, streng og sur.

Allikevel ble han godt likt. Mange satt pris på den åpne og direkte væremåten hans. Og Hellstrøm endte faktisk opp med gullruten for beste programleder i 2009.

Suksessen med «Hellstrøm rydder opp» banet også vei for flere programmer. Og «Truls á la Hellstrøm» som gikk på luften i 2017 har vært et av de mest populære programmene på TV 2 de siste årene. Sammen med Truls Svendsen har han reist verden rundt og gitt oss mange uforglemmelige opplevelser på TV.

Og mannen som kanskje ble sett på som sur og tverr viste gjennom dette programmet flere andre sider. At Hellstrøm er et følelsesmenneske med humor tror jeg de fleste er enig i.

Fant kjærligheten

I desember 2018 ble det kjent at Eyvind Hellstrøm hadde funnet den store kjærligheten i Anita Rennan.

– Vi er kjærester. Vi har vært sammen lenge. Vi har jobbet sammen, reist sammen og gjort utrolig mye hyggelig sammen, uttalte Hellstrøm til Dagbladet den gang.

I et intervju med «Her og Nå«, uttrykker Hellstrøm sin takknemlighet for livets positive vendinger etter at Anita og Nils ble en del av hans liv. Han beskriver møtet med dem som en uventet gave og understreker hvor beriket hans liv har blitt. Hellstrøm, Rennan, og Nils har også samarbeidet om en kokebok rettet mot ungdom, «Til ungdommen», som ble lansert tidligere i år. Boken er et symbol på det sterke båndet og den fine stemningen som råder mellom dem på kjøkkenet.

Nils, som er sønn av komikeren Håvard Lilleheie, blir av Hellstrøm beskrevet som en del av et vinnerlodd han føler seg heldig å ha trukket. Hellstrøm understreker at det ikke finnes en fasit på hvordan livet skal utarte seg, men at han ser på sin nye familie som et privilegium ikke alle er forunt.

– Jeg visste ikke hva jeg gikk til, men jeg tror jeg trakk vinnerloddet, faktisk, sa han til bladet og fortsatte:

– Det er ikke noen fasit på hvordan livet skal bli. Når jeg går i dybden ser jeg at det jeg har er et privilegium som rett og slett ikke er alle forunt, fortalte han.

For to dager siden hadde Anita Rennan bursdag. Da publiserte Eyvind dette herlige bildet på Instagram. Til bildet skriver han:

«Hun og jeg ga hverandre det eneste vi virkelig har å tilby: tiden vår. Vi skulle gi hverandre de levende minuttene av våre liv.»

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com