Hjem Kjendisnytt Eyvind Hellstrøms herlige julebilde med familien

Eyvind Hellstrøms herlige julebilde med familien

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Eyvind Hellstrøm har bidratt sterkt til landets kulinariske scene. Kjent fra flere TV-programmer om matlaging, ofte i samarbeid med sin kollega Truls Svendsen, har Hellstrøm vært en fast skikkelse på norske TV-skjermer de siste årene.

Gjennom sitt virke i TV-programmer og kokebøker, har Hellstrøm ikke bare underholdt, men også inspirert nordmenn til å utforske kjøkkenets verden. Hans lidenskap for matlaging og evne til å formidle dette har beriket mange hjem.

I 2008 dukket Eyvind Hellstrøm opp på tv-skjermen som programleder for «Hellstrøm rydder opp» på TV 3. Han var da kjent som innehaveren av den kjente fra restauranten Bagatelle. En restaurant han drev fra 1982 til 2009.

Men nå skulle han altså hjelpe andre restauranteiere som hadde problemer med driften. TV-programmet ble raskt en suksess, men inntrykket nordmenn hadde av Hellstrøm var nok i stor grad at han først og fremst var en utrolig dyktig kokk, men også ganske så grinete, streng og sur.

Allikevel ble han godt likt. Mange satt pris på den åpne og direkte væremåten hans. Og Hellstrøm endte faktisk opp med gullruten for beste programleder i 2009.

Suksessen med «Hellstrøm rydder opp» banet også vei for flere programmer. Og «Truls á la Hellstrøm» som gikk på luften i 2017 har vært et av de mest populære programmene på TV 2 de siste årene. Sammen med Truls Svendsen har han reist verden rundt og gitt oss mange uforglemmelige opplevelser på TV.

Denne høsten har Hellstrøm og Svendsen vært å se i TV 2-programmet «Kokkeskolen», hvor de utfordrer kjendiser til å utvikle sine matlagingsferdigheter. Hellstrøms evne til å formidle matglede kombinert med hans humoristiske vri har vært en seersuksess.

Hellstrøm har også nylig ledet sitt eget program, «Hellstrøms Høst», hvor han inviterer kjente personer til å oppdage og tilberede høstens råvarer.

Deler herlig julebilde

På det personlige plan, deler Hellstrøm livet med sin kjæreste Anita Rennan, 43 år, og hennes sønn Nils fra et tidligere ekteskap med komikeren Håvard Lilleheie. Forholdet til bonussønnen Nils er så godt at de sammen har skrevet en bok.

I desember 2018 ble det kjent at Eyvind Hellstrøm hadde funnet den store kjærligheten i Anita Rennan.

Eyvind og Anita. Foto: Privat

Hellstrøm har også drevet podkasten «Truls & Hellstrøm – Tar munnen full». I en av episodene fortalte Hellstrøm mer om hvor mye kjæresten betyr for han.

– Ingenting er jo bedre i livet enn at du opplever den store kjærligheten. Det har tatt meg lang tid. Men det har endt godt, og dette er bare begynnelsen, sier Eyvind Hellstrøm i podkasten.

Sammen lager de to videoer på Instagram hvor Hellstrøm viser hvordan man lager de herligste retter. Anita filmer.

– Hun er en fantastisk dame. Jeg er helt avhengig av henne, sa Hellstrøm i podkasten.

I en nylig Instagram-post delte Hellstrøm et sjarmerende julebilde med kjæresten, Nils og Nils’ far, Håvard Lilleheie. Også Lilleheies andre sønn og kjæreste Randi Liodden, barnets mor, er med på bildet.

«Ønsker alle ei fin og fredfull jul🎄✨ Ta vare på hverandre❤️», skriver Eyvind.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com