in

Dette sier Ezinne Okparaebo etter Mesternes Mester-exit

Skjermbilde: Instagram

Sprintesset måtte sette foten ned i «Mesternes Mester». I samråd med legen måtte hun trekke seg.

Den korte tiden Ezinne Okparaebo (34) var med i Mesternes mester rakk hun å utmerke seg. Men helsa sa stopp.

Da danseren Helene Spilling skulle velge hvem hun skulle møte i natt-test i den andre episoden av Mesternes Mester ble hun avbrutt av Ezinne.


– Jeg har slitt med ettervirkninger av korona, og sliter fortsatt litt med det. Jeg trodde det skulle gå bra, men underveis i noen av konkurransene har jeg kjent at jeg har slitt med å få luft, forklarte Okparaebo ifølge Her & Nå i programmet da hun måtte formidle den triste beskjeden.

View this post on Instagram

A post shared by Ezinne Okparaebo (@_ezinne_)

Dermed ble Ezinne den første som røk ut av det populære underholdningsprogrammet.

Ezinne flyttet fra Nigeria til Norge som 9-åring. Etter å ha jobbet hardt for å nå sine mål, slo hun gjennom som 17-åring i 2005 ved å vinne NM-gull på 100 meter. Ezinne deltok i OL i 2008, 2012 og 2016 og regnes som Norges raskeste kvinne gjennom tidene.

– Når jeg ser tilbake, tenker jeg at jeg har hatt en fantastisk karriere. Jeg har fått oppleve så mye. Tre OL, mange VM, EM og en flott juniorkarriere. Jeg overgikk egne forventninger da jeg var «up and coming». Jeg tenker at idrett er noe som lærer deg generelt om livet. Det er fysisk og du presterer, men alt jeg har fått gjort og opplevd, er ting jeg kommer til å ta med meg videre inn i alle settinger og arenaer i mitt liv, sier hun til ukebladet.

Hun legger ikke skjul på at det var en krevende vei, men sier også at hun er utrolig takknemlig for alt idretten har gitt henne.

Ezinne har fortsatt norgesrekorden i 100-meter for kvinner på 11.10, som ble satt under sommer-OL i London 2012. Hun har også gjeldende rekord for 60-meter.

Da Ezinne snakket med «God Kveld Norge» noen dager etter det ble kjent at hun måtte trekke seg sa hun at det var kjedelig å måtte gi fra seg plassen.

– men samtidig ikke. Jeg visste at det som kom var lagkonkurranse, og jeg ville ikke ødelegge for laget. Det var greit å la de to nederste få lov til å konkurrere videre, sa hun ifølge TV 2 til God Kveld Norge.

Spilling, som kom videre uten å ha dratt i nattest, hadde blandede følelser.

– Synes det er ufattelig kjipt at Ezinne må hjem nå på grunn av helseproblemer. Jeg burde jo være glad for at jeg selv kan fortsette å være med gjengen her nå. Men det føles selvsagt rart å komme videre uten å ha kjempet seg til den plassen, sa hun ifølge TV 2 i programmet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Helene Spilling og Birgit Skarstein

Helene Spilling avslører etter Mesternes Mester: – Skikkelig trist gråting

Familien går ut med bilde av tvillingene som døde i Spydeberg