Hjem Historier fra livet Lindas hjerteskjærende innlegg: Min 11 år gamle sønn er ensom

Lindas hjerteskjærende innlegg: Min 11 år gamle sønn er ensom

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Innlegget den fortvilte mammaen fra Larkollen i Østfold har delt, har gått viralt. Over 1500 har delt det og like mange har likt det. Hun forteller at responsen på innlegget gjorde henne oppmerksom på behovet fra andre foreldre og deres barn.

«Jeg har en gutt på snart 11 år, Lukas Sverre. Han får ikke helt til det sosiale grunnet en diagnose eller to, og er ikke så lett her vi bor heller. Lukas er ensom, han sier det selv. Han ønsker så gjerne å ha noen å leke med, en venn eller 2, gutt eller jente spiller ingen rolle», forteller moren Linda på Facebook.

Hun forteller at sønnen liker skogsturer, Pokemon fortnite og at den lille gutten hennes er opptatt av natur. Han er veldig glad i å fiske, og synes også det er morsomt å sparke ball.

Dessuten er han er en super samtalepartner, kan mamma Linda avsløre.

Hun søker etter venner til sønnen på Facebook, og forteller at avstandvennskap ikke er noe problem – hun er villig til å kjøre ganske langt og dessuten liker både mor og sønn veldig godt å få besøk.

Hei☺️Jeg har en gutt på snart 11 år, Lukas Sverre. Han får ikke helt til det sosiale grunnet en diagnose eller to, og…

Posted by Linda Fallet on Wednesday, July 12, 2023

Nettavisen har vært i kontant med Lukas’ mor. Hun forteller at responsen på Facebook-innlegget gjorde henne oppmerksom på behovet fra andre foreldre og deres barn.

Det er allerede en jente på samme alder som Lukas som har tatt kontakt og lurt på om de kan spille sammen.

Nå har den engasjerte moren tenkt til å lage en fellesgruppe med alle som har henvendt seg til henne. Her skal foreldrene kunne dele erfaringer, bli kjent, og planlegge lekestunder med barna.

Hun understreker at ensomhet er et problem som angår langt flere barn enn det vi er klar over:

– Derfor er det viktig for meg at dette ikke bare handler om Lukas, men om alle barn som ikke blir sett, sier Linda Fallet til Nettavisen.

I en oppdatering på Facebook skriver Linda at responsen har vært god.

«Takk til alle som har delt og tatt kontakt, det er helt fantastisk ❤️🙏🏼🙌🏼 jeg kommer til å lage en gruppe med alle dem som har tatt kontakt med meg, for her er det flere i samme båt. Og her kan flere bli kjent og bli venner❤️»

LES MER:

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com