mandag, oktober 26, 2020

Facebookpost delt over 50.00 ganger : Muslimer er ikke mer skyldig i terror enn du er!

Mest lest nå

Åpenhjertig Jan Thomas om konflikten: – Jeg ble mobbet ut

For ikke lenge siden kjøpte Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander leilighet sammen. Nå forteller kjendisstylisten om hvorfor de måtte flytte....

Over 50.000 mennesker har så langt delt en facebookpost som oppfordrer folk til å stå sammen, og ikke legge skylden for terrorhandlingene i Paris på uskyldige muslimer. 

De grusomme terrorhandlingene i Paris er naturligvis det store temaet i alle diskusjoner og på sosiale medier. Mange synspunkter blir fremmet, et av de mest delte innleggene på Facebook er skrevet av en mann fra Wales ved navn Leigh Matthews. Han oppfordrer folk til ikke å skylde på uskyldige muslimer etter terrorhandlingene.


Budskapet lyder:

Jeg vil gjerne benytte anledningen til å minne deg på at mr. Mohammed fra din lokale butikk ikke var involvert i angrepene i Paris. Det samme gjelder Azeer fra banken og hennes familie. Kamal som bor rett nedi veien har aldri vært i Paris. Broren hans, Abdul, taxisjåføren, så nyhetene med samme redsel som oss andre.

Menneskene bak fredagens angrep var ikke muslimer. Det var ekstremister. De bruker religion til å rettferdiggjøre deres feighet.

Jeg ber dere alle og enhver om ikke å plassere skylden på uskyldige mennesker, på grunn av deres tro. De er ikke mer skyldig i handlingene i Paris enn du er. Vi er én verden og én familie. Slik skal vi også behandle hverandre, og det som skjedde på fredag skal binde oss tettere sammen, og ikke få oss til å angripe våre naboer på grunn av deres religiøse tro.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter