in ,

«Familie ønskes» 5 søsken ber om å bli adoptert sammen av en kjærlig familie

5 søsken

De fem søsknene ble verdenskjent da deres rørende annonse i lokalavisen Kansas Star gikk viralt.

Da annonsen ble trykket var den eldste 11 år, og den yngste 2 år. Alle fem letet etter en familie som kunne adoptere dem, så lenge de alle kunne bo sammen under ett tak. Dette var den spesielle forespørselen fra 5 søsken i Kansas City, som bestemte seg for å skrive et brev som kunne overbevise en kjærlig familie om å adoptere dem.

Svarene kom etter kort tid fra tusenvis av familier.


Artikkelen i Kansas City Star introduserer først de 5 små søsknene: Bradley (11 år), Preston (10 år), Layla (8 år), Landon (6 år) og Olive (2 år) og beskriver dem deretter én etter én :

  • Bradley, musikkelskeren, er 11 år gammel. Han er litt sjenert og rolig, men de som kjenner ham sier at han er respektfull, søt og snill. Han er trygg på matematikk og naturfag og elsker en god fotball- eller basketballkamp.
  • Preston, 10, er en dyreelsker og friluftsentusiast. Han elsker å fiske og utforske når været tillater det. Han samler på Pokémon og liker å spille ball i bakgården.
  • Layla, 8, elsker hiphopdans, er snill og omsorgsfull og har planer om å redde syke eller skadde dyr når hun blir stor. Hun jobber hardt på skolen og får lett nye venner. Hun elsker sport som baseball og volleyball.
  • Landon, 6, ønsker å bli gymnastikklærer når han blir stor. Han elsker å konkurrere med brødrene sine og samle Pokémon-kort. Han anser seg selv som en rask løper og en hardtarbeidende. Han elsker også friluftsliv og liker eventyr.
  • Sist men ikke minst er det 2 år gamle Olive. Hun er en mester i å gjøre alt som 2-åringer gjør.

Artikkelen fortsatte deretter med å fortelle hvor mye disse søsknene elsker å gå i kirken, spille fotball, samle og jakte på Pokémon og danse hiphop , men det de elsker mest er definitivt å være sammen og leve under samme tak som en kjærlig familie.

Siden annonsen som ble publisert i lokalavisen fikk de mer enn 1500 svar fra familier som var interessert i å adoptere dem, og ett år etter at annonsen sto på trykk ble Jeff og Toni Whaley offisielt godkjent til å adoptere Kansas ‘Fab Five’.

«Vi føler oss velsignet,» sa Jeff Whaley til Daily Mail da adopsjonen ble avgjort.

Layla, 9 år, som er den mest pratsomme av søsknene, la til:

«Det var veldig, veldig viktig at vi holdt sammen.»

Barna samlet hos sin nye familie.

LES OGSÅ: Da Petter hadde bodd tre dager hos vår familie, spurte han meg, «Kan jeg bo her lenge? Så lenge som tre måneder?»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Slik gjør du et Black Week-kupp uten å bli svindlet

Moren forlot familien sin hver julaften. Først etter hennes død, fikk sønnen vite hvorfor