Hjem Fremhevet Familieferie ble mareritt: Kvinne (41) falt i døden foran barna

Familieferie ble mareritt: Kvinne (41) falt i døden foran barna

Det som skulle være en hyggelig familietur til de italienske alpene, endte i tragedie for Margherita Lega (41) og hennes familie.

De var på ferie i landsbyen Calasca Castiglione, beliggende i den naturskjønne Anzasca-dalen i Piemonte-provinsen, da ulykken inntraff.

Margherita var i ferd med å laste bagasjen inn i en liten taubanevogn da vognen plutselig ble aktivert. Klærne hennes satt seg fast i vognen, og hun ble dratt med oppover banen. Hun klamret seg fast i over 50 meter, men da kreftene til slutt tok slutt, mistet hun grepet og falt hele 150 meter ned i dalen.

Vitner til fallet

Ektemannen og hennes to små barn var vitne til den hjerteskjærende hendelsen. Den italienske avisen La Stampa rapporterer at Margherita ikke overlevde fallet. Familien ble raskt tatt hånd om av lokalt politi og brakt til en nærliggende politistasjon for å få nødvendig støtte.

Den italienske kvinnen falt over 150 meter. Foto: privat

Taubanen, som går en 400 meter lang strekning fra Olino til Drocala, skulle tilby spektakulær utsikt over Anzasca-dalen. Driften av banen skjer fra Drocala, hvor operatøren ikke har direkte visuell kontakt med startpunktet i Olino. Personen som styrte taubanen er nå tatt inn til avhør av politiet.

Redningshelikopter ble brukt for å lokalisere kvinnen.

Brann- og redningsmannskap, sammen med politiet og fjellredningstjenesten, lokaliserte Margheritas kropp ved hjelp av fjellklatrere og helikopter. Etter ulykken har myndighetene stengt taubanen og startet en grundig gjennomgang av sikkerhetsprosedyrer for å sikre at alle forskrifter ble fulgt.

Våre tanker går til Margheritas familie i denne vanskelige tiden.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com