torsdag, oktober 1, 2020

Familieforøkelse for Fredrik Solvang

Mest lest nå

Om tre uker blir livet til Debatten-programleder Fredrik Solvang snudd på hodet. 

Vanligvis er det samfunsdebatt som står på agendaen når Fredrik Solvang deler noe på Instagram. Men nå blir det endring.

fredrik solvang
Fredrik Solvang

– Advarsel! Om tre uker kommer denne kontoens innhold til å forvandles fra samfunnsaktuelle temaer til bare søthet. En av disse tre snuskebassene har da tatt over livet og hjertet og hjernen min, forteller den populære Debatten-programlederen via Instagramkontoen sin.


Gratulasjoner til den vordende hundeeieren strømmer inn, og folk tar seg også tid til å legge inn en dose humor i kommentarfeltene.  

Les også: Fredrik Solvang viser frem trusler han får på sosiale medier

– Endelig kan vi diskutere lufteturer, veterinærpriser, hundetannpuss, neglklipping, sosialisering, løpetid og tyggebein. Minni gleder seg, lyder en av kommentarene. 

Om hunder ligner sine eiere er et mye debattert tema. I kommentarfeltet er det i alle fall en som har oppdaget en viss likhet mellom en av valpene og Fredrik Solvang og kommenterer at «Den i midten har matchende øyebryn».

Les også: Fredrik Solvangs sterke budskap om homofili 

Programlederen presiserer imidlertid ikke hvilken hundesort det dreier seg om, ei heller hvilken av de bedårende tre valpene han har valgt ut. 

Lik og del for å gratulerer Fredrik som hundeeier! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter