Familien er dypt takknemlig for at sønnen er med dem også denne julen.

1373

Denne hjertevarmende historien er hentet fra AOL.com. Legene mente at Jaxon Emmett Buell hadde noen få dager å leve etter at ha ble født med den sjeldne diagnosen microhydranencephaly. En sjelden hjernesykdom som ikke har noe norsk navn.

Jaxon har gjort legenes spådommer til skamme. Mirakelbabyen som har rørt tusenvis av mennesker skal feire sin andre jul. Jaxon`s mamma Brittany Buell oppdaterte nylig verden på hvordan det går med gutten, og hvordan det var for han å få treffe julenissen.

jaxon1
Facebook / Brittany Buell

“Jeg kan med glede rapportere at vi i dag har vært vitne til et av de beste øyeblikkene i Jaxons liv så lang, vi håper og ber om at det skal fortsette,» sier Brandon Buell, Jaxons pappa til TODAY. “Vi er så lettet og takknemlig for at vi får se vår sønn utvikle seg foran øynene våre.»

jaxon2
Facebook / Brittany Buell

Familien har også delt et julekort fra Jaxon hvor de takker verden for å ha støttet han. «Han har virkelig satt spor etter seg over hele verden, noe vi er utrolig ydmyk ovenfor,» sier Brandon Buell.

jaxon3
Facebook / Brittany Buell

Den lille familien har mottatt økonomisk støtte fra mennesker over hele verden via GoFundMe. Dette har gjort at Jaxons mamma kan være hjemme på fulltid for å ta seg av han.

jaxon4
Facebook / Brittany Buell

“Nå som vi nærmer oss jul føler vi oss overveldet over å få feire jul og nyttår for andre gang sammen med Jaxon. Vi er overveldet av at han lærer og utvikler seg for hver dag. Vi vil takke verden for bidraget til Jaxon og familien hans», sier foreldrene til innsamlingsiden.»

DEL denne hjertevarmende historien for å spre litt juleglede nå i førjulstiden! 

SISTE NYTT

Advertisements