Hjem Historier fra livet Familien hadde bare 8 kroner – gikk gråtende fra Rema

Familien hadde bare 8 kroner – gikk gråtende fra Rema

Familien på seks sto sultne med åtte kroner i neven etter at huset brant. Hjelpen fra Rema 1000 Hammerfest gir ennå tårer i øynene.

Ann Inger og Marius Andersen og deres fire barn våknet opp til et mareritt da familiehjemmet i Alta sto i lys lue en tidlig januarmåned noen år tilbake. Nå har historien igjen spredd seg på sosiale medier, rett og slett fordi den er så rørende.

Familien rakk ikke engang å få klær på seg da de løp ut av flammeinfernoet. Heldigvis klarte alle sammen å berge seg. iFinnmark skriver at familien ble sendt rett til sykehuset i Hammerfest, 140 kilometer unna.

Det skulle vise seg at de hadde vært heldige, tross alt. Ingen av de seks hadde pådratt seg røykskader. Men bankkortene lå igjen i huset.

De hadde fått låne 2.000 kroner før de ble sendt på sykehuset. Det gikk til klær på Cubus i Hammerfest.

Mat fikk de på sykehuset før de dro. Men minstemann hadde tatt en lur, og satt sulten i drosjen som skulle frakte familien hjem.

Åtte kroner

Mens familien ventet i drosjen utenfor Rema 1000 i Hammerfest, gikk Ann Inger inn i butikken. Hun rakte frem hånden med de åtte kronestykkene til en ansatt og spurte om hun kunne få en bolle og juice.

Rema 1000 utstyrte familien med bleier, vaskeservietter, mat og drikke. 

– «Nei, hva i all verden skal du med det? Nei, ta det du vil ha, så setter vi det opp på vårt forbruk», sa mannen etter å ha hørt familiens historie.

– Da samboeren min kom ut av butikken med to handleposer, fikk jeg tårer i øynene. Jeg får fortsatt tårer i øynene når jeg tenker på det, sier Marius til iFinnmark.

LES OGSÅ: Daniels triks for å roe ned sin gråtende baby tar av

  1. energidrikk

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com