Hjem Historier fra livet Familien har ikke mye penger – Men gutten blir rørt til tårer av bursdagsgaven

Familien har ikke mye penger – Men gutten blir rørt til tårer av bursdagsgaven

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I barndommen lærer barn å sette mer og mer pris på bursdagen sin for hvert år som går. De forstår raskt at denne spesielle dagen betyr ekstra oppmerksomhet og… gaver!

Det er ingen hemmelighet at barn elsker å leke, og mens barn for noen tiår siden kunne underholde seg med lite, er dagens barn ofte mer knyttet til materielle gjenstander som leker og teknologi. Bursdagen deres blir derfor en dag hvor de håper å få oppfylt en spesiell ønskedrøm eller motta en etterlengtet leke. Men for noen familier handler bursdagsfeiringen om noe helt annet, noe denne historien illustrerer på en vakker måte.

Den beste gaven man kan få

Ikke alle familier har råd til dyre gaver, og noen ganger må de prioritere å dekke grunnleggende behov fremfor å kjøpe de nyeste lekene på markedet. Men det betyr ikke at det er mindre viktig å feire et barns bursdag. For denne familien handlet det om å gi barnet en «passende» gave, noe som fikk ham til å føle seg elsket og verdsatt.

«Vi har ikke så mye, men vi har hverandre,» står det i bildeteksten til videoen som viser den rørende overraskelsen de organiserte for sønnen sin.

I videoen, som ble delt på nettet, ser vi først faren som holder sønnen i armene sine. Han går inn døren til huset, sørger for at sønnen har øynene lukket og hodet vendt mot ham. Mens de beveger seg gjennom gangen, kommer søsterens hans snikende med en Spiderman-maske. Faren signaliserer med blikket at hun skal ta på masken så stille som mulig.

Når faren også har på seg masken, setter han sønnen forsiktig ned og ber ham åpne øynene. Idet gutten åpner øynene, begynner hele familien å synge «Happy Birthday» for ham.

Gutten ser seg rundt og blir helt målløs. Ansiktet hans lyser opp, og han blir rørt til tårer. Alle familiemedlemmene har på seg Spiderman-masker, og de har pyntet et bord med Spiderman-tema, med duk, tallerkener og «Happy Birthday»-skrift på veggen.

glad gutt
Foto : Skjermdump Instagram

Rørende reaksjon

Gutten bryter ut i tårer og erklærer at dette er den beste bursdagen han noen gang har hatt. Videoen har siden rørt mange av følgerne på Instagram.

«Jeg skulle ønske jeg visste hvem denne familien er for å kunne sende en gave til gutten,» skriver en.

Flere andre var enige og ivrige etter å bidra. En annen bemerket: «Man ser ikke noen venner rundt, ingen kake eller gaver, men gutten sa at dette er den beste bursdagen hans. Han er virkelig ydmyk.»

De vakreste og mest spesielle øyeblikkene er de som deles med våre nærmeste. Se den rørende videoen nedenfor.

  1. kvinne
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com