in ,

Familien hørte rare lyder under huset – så oppdaget de hva som skjulte seg

Familien hadde over tid undret seg over lydene som kom fra undersiden av huset. Til slutt fant de heldigvis ut hva som skjulte seg.

Den amerikanske familien som bor like utenfor Los Angeles hadde ved flere anledninger klødd seg i hodet, hørte de lyder under huset eller var det bare innbilling? Det var nemlig flere dager hvor familien hørte lyder som kunne minne om klynking og hyl. Det skriver OneGreenPlanet.


Til slutt var de sikker. Det var lyder de hørte. Familien sjekket derfor hva det kunne være, og til sin store overraskelse oppdaget de en valp som var fanget under huset. Valpen hadde klart å krype under huset, men kom seg ikke ut igjen.

Familien tok derfor kontakt med organisasjonen Hope for paws. En veldedig organisasjon som jobber med å hjelpe og ta seg av hunder.

Grunnleggeren av organisasjonen, Eldad Hagar, og assistenten Lisa dro hjem til familien. De klarte å ta seg inn under huset, men valpen var livredd. Hver gang Eldad og Lisa nærmet seg, krøp hunden lenger innover.

Her skjuler hunden seg. Foto: Youtube

Eldad og Lisa måtte bryte opp treplater med et brekkjern for å nærme seg valpen, og til slutt klarte de å få en løkke rundt halsen hans, slik at de kunne få han ut i sikkerhet.

Heldigvis endte det hele godt, og valpen som sannsynligvis ikke hadde overlevd særlig mye lenger under huset, fikk navnet Scotty.

Hele redningsaksjonen kan du se i videoen nedenfor:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

mann og jente

Da den eldre mannen dør, finner naboene en sekk med et meget spesielt innhold til deres to år gamle datter

Da politiet stormet dette loftet for 12 år siden ble de merket for livet