Familien ble nødt til henge opp en lapp for å forklare hvorfor hunden alltid sitter på taket!

6134

Naboer og forbipasserende har sperret opp øynene når de har gått forbi et spesielt hus i byen Austin, som ligger i den amerikanske staten Texas. For oppe på taket til huset, sitter det en hund og kikker utover.

Det er golden retriveren Huckleberry som sitter der oppe og har oversikt over det som skjer, skriver Mirror.

Synet av Huckleberry har gjort mange forbipasserende bekymret, og de banker da på døren for å fortelle de som bor der at den store hunden vandrer oppe på hustaket.
Men de får beskjed om at det er ingen grunn til bekymring. Huckleberry klarer å komme seg opp og ned på egenhånd. Han elsker å sitte på taket å nyte utsikten, og han kommer ikke ned før han blir lokket med mat eller en ball.

Huckleberry`s eiere fikk så mange bekymrede mennesker på døren at de satt opp en plakat på utsiden av huset hvor det står: «Vi setter pris på omtanken, men vennligst ikke ring på døren. Vi vet godt at han er der oppe. Men du er velkommen til å ta et bilde og dele det med verden».

Flere har fulgt oppfordringen om å ta et bildet av hunden, og bildene florerer nå på sosiale medier. Under kan du se noen av bildene som er blitt tatt.

Synes du dette var en morsom liten historie – del gjerne videre!

SISTE NYTT

Advertisements