onsdag, juli 15, 2020

Familien ble nødt til henge opp en lapp for å forklare hvorfor hunden alltid sitter på taket

Mest lest nå

Var gift i 71 år – avsluttet livet hånd i hånd

Koronapandemien har påvirket mennesker over hele verden. Mange har mistet levebrødet, mange har måttet betale på andre måter og mange har...

Naboer og forbipasserende har sperret opp øynene når de har gått forbi et spesielt hus i byen Austin, som ligger i den amerikanske staten Texas. På taket til huset sitter det nemlig en bedårende hund og kikker nysgjerrig utover.

Det er golden retriveren Huckleberry som sitter der oppe og har oversikt over det som skjer, skriver Mirror. Synet av Huckleberry har gjort mange forbipasserende bekymret, de banker derfor på husdøren for å fortelle de som bor der at den store hunden vandrer oppe på hustaket. De er bekymret for at hunden har forvillet seg opp på en eller annen måte, ikke klarer å komme seg ned igjen, eller at den skal falle ned.

Men de får beskjed om at det er ingen grunn til bekymring. Huckleberry klarer å komme seg opp og ned på egenhånd. Han elsker å sitte på taket å nyte utsikten, og han kommer ikke ned før han blir lokket med mat eller en ball.


Huckleberry`s eiere fikk så mange bekymrede mennesker på døren at de så seg nødt til å sette opp en plakat på utsiden av huset hvor det står: «Vi setter pris på omtanken, men vennligst ikke ring på døren. Vi vet godt at han er der oppe. Men du er velkommen til å ta et bilde og dele det med verden».

Flere har fulgt oppfordringen om å ta et bildet av hunden, og bildene har siden florert på sosiale medier. Under kan du se noen av bildene som er blitt tatt av skjønne Huckleberry.

Synes du dette var en morsom liten historie – del gjerne videre!

130,161FansLik
1,482FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter