Hjem Dyr Familien reddet forlatt kenguru – Nå har de fått en «tredje hund»

Familien reddet forlatt kenguru – Nå har de fått en «tredje hund»

Da Ashley Stewart og hans familie reddet en nyfødt kenguru for noen år siden, forventet de ikke at de skulle få «en tredje hund» i livet deres. Men det var nesten det de fikk…

Kenguruens mor ble påkjørt og drept av en bil. Nyfødte kenguruer har ingen mulighet til å overleve på egenhånd, og Ashley Stewarts familie tok derfor til seg den lille kenguruen som har fått navnet Dusty. De tok med seg kenguruen hjem til gården deres i Wittenoom Hills i Vest-Australia. Det skriver Daily Mail.

Foto: Privat

Bestevenn med familiens hunder

Kenguruen overlevde heldigvis og fikk raskt et nært vennskap med familiens to hunder, Rosie og Lilly. Dusty og hundene tilbringer hvert eneste minutt av dagene sammen.

Dusty elsker å tilbringe tid sammen med hundene, så mye at familien måtte kjøpe en tredje hundeseng fordi Dusty nektet å sove noe annet sted enn der hundene lå.

Foto: Privat

Ashley forteller til Daily Mail at Lilly er spesielt glad i kenguruen, og Dusty elsker Lilly som sin egen mor.

«Han tror at Lilly er moren, han pleier alltid å pleie henne, de er alltid sammen, og hvis Lilly er borte fra gården, lengter han etter henne, han hopper opp og ned ved gjerdet for å se etter henne.»

Vi elsker å se to arter knytte bånd og støtte hverandre. Når så forskjellige dyrearter kan elske hverandre, burde det ikke være så vanskelig for mennesker….

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com