Hjem Dyr Familien ville ikke ha katten Bruno – Mente den var for kosete

Familien ville ikke ha katten Bruno – Mente den var for kosete

Kan en katt bli for søt og for kosete? Vel, det mente denne familien som ga fra seg Bruno etter bare én uke.

Den hjemløse katten Bruno trodde han hadde funnet sitt nye hjem. Men etter bare én uke ble han returnert til dyreorganisasjonen – fordi han var for søt.

LES OGSÅ: Dette var de mest populære kattenavnene i 2022

Montville Animal Shelter delte historien i et innlegg på Facebook som vakte mye oppmerksomhet.

«Triste nyheter, Bruno er tilbake etter bare en uke! Familien hadde aldri hatt en katt før og sa at han var for kjærlig, at han alltid ønsket å sitte på fanget deres, følge dem rundt og vridde på hodet for å få kyss og klapp. Han var også for leken og hadde hyperaktive perioder om kvelden», skrev dyrehjemmet.

Dyrehjemmet spurte så om det var noen andre familier som kunne tenke seg å adoptere Bruno. Og det manglet ikke på respons.

Innlegget på Facebook, med fine bilder av den lysebrune katten, gjorde at så mange tok kontakt at de ble tvunget til å stenge den åpne søknaden.

Paret som til slutt adopterte Bruno var Catherine og Andrew, som oppdaget innlegget kort tid etter at det ble publisert, og før innlegget gikk viralt.

– Noen timer senere sendte Catherine meg et skjermbilde av innlegget som var delt tusen ganger, og ble stresset. «Hva om vi ikke får ham? Hva om han blir for kjent?», forteller Andrew til NorthJersey.

Bruno was adopted!!!UPDATE: Due to the overwhelming response, we are not taking anymore applications on Bruno. Please…

Posted by Montville Animal Shelter New Jersey on Wednesday, January 25, 2023

Men Andrew og Catherine ble plukket ut som de heldige nye eierne av Bruno. Og da de ankom dyrehjemmet for å hente Bruno, viste han raskt den atferden som den første familien ikke likte.

– Da vi hentet ham krøp han opp til halsen min. Jeg tror han lengtet etter å få kjærlige eiere og bli holdt, sier Catherine.

Brunos virale historie hadde også en positiv effekt på andre herreløse katter i New Jersey – så mange ønsket å adoptere Bruno at nesten alle kattene på Montville Animal Shelter ble adoptert etter Facebookinnlegget.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com