Forsiden Nyheter Familiene tok saken i egne hender da døtrene på 12 og 14...

Familiene tok saken i egne hender da døtrene på 12 og 14 år ble voldtatt

Forrige startet rettsaken i tingretten i Göteborg, der seks personer står tiltalt for å ha utøvd grov vold mot 21-åringen som voldtok de to jentene.

Det var i august i fjor at den 14 år gamle jenta ringte storesøsteren sin og fortalte at hun hadde blitt voldtatt. Det skriver Göteborgs-Tidningen.

Jenta fortalte at hun var hjemme hos 21-åringen sammen med en venninne på 12 år. Mannen skjenket jentene fulle på kirsebærvin og likør før han forgrep seg på dem.

21-åringen ble senere dømt for voldtekt av 14-åringen og overgrep på 12-åringen og fikk ett år og åtte måneders fengsel.

Tok saken i egne hender

Dagbladet skrivet at kort tid etter at 14-åringen varslet søsteren sin om voldtekten, møttes flere medlemmer av de to jentenes familier for å diskutere hva de skulle gjøre. Å kontakte politiet var aldri et alternativ.

Seks personer, en av jentenes mor og far, faren til den andre jenta og hans venn, samt en søster og hennes kjæreste, kjørte så til 21-åringens leilighet.

LES OGSÅ
Moren fikk politiet på døra fordi hennes barn på 2 og 5 år badet nakne i hagen

Faren til den ene jenta og hans venn skal begge tilhøre et svensk MC-miljø. Faren er medlem i en MC-klubb mens vennen har koblinger til Bandidos. De to beskrives av 21-åringen som pådriverne i mishandlingen som han ble utsatt for.

LES OGSÅ
Moren glemte babyen i bilen mens hun spiste frokost med venner – kunne gått veldig galt

«Det er vi som er politiet her»

21-åringen ble plassert på en stol på kjøkkenet der han gjentatte ganger ble slått i ansiktet. Han fikk blant annet et dypt kutt i panna, hjernerystelse og brudd i kinnbeinet. Han skal også ha mistet bevisstheten.

På denne stolen ble 21-åringen bundet. Foto: politiet

«Vi vil ikke ha sånne som deg her. Du skal flytte. Jævla pedofil», skal en av gruppen ha sagt til 21-åringen.

«Det er vi som er politiet her og det er sånn man gjør med de som er kriminelle», sier en annen.

«Det her går vi ikke til politiet med, her er det vi som bestemmer», fortsetter de.

Det er tingretten i Vänersborg som har håndtert saken, men av sikkerhetsmessige årsaker, går selve rettssaken i Göteborg.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet