in

Familiene tok saken i egne hender da døtrene på 12 og 14 år ble voldtatt

Forrige startet rettsaken i tingretten i Göteborg, der seks personer står tiltalt for å ha utøvd grov vold mot 21-åringen som voldtok de to jentene.

Det var i august i fjor at den 14 år gamle jenta ringte storesøsteren sin og fortalte at hun hadde blitt voldtatt. Det skriver Göteborgs-Tidningen.

Jenta fortalte at hun var hjemme hos 21-åringen sammen med en venninne på 12 år. Mannen skjenket jentene fulle på kirsebærvin og likør før han forgrep seg på dem.


21-åringen ble senere dømt for voldtekt av 14-åringen og overgrep på 12-åringen og fikk ett år og åtte måneders fengsel.

Tok saken i egne hender

Dagbladet skrivet at kort tid etter at 14-åringen varslet søsteren sin om voldtekten, møttes flere medlemmer av de to jentenes familier for å diskutere hva de skulle gjøre. Å kontakte politiet var aldri et alternativ.

Seks personer, en av jentenes mor og far, faren til den andre jenta og hans venn, samt en søster og hennes kjæreste, kjørte så til 21-åringens leilighet.

Faren til den ene jenta og hans venn skal begge tilhøre et svensk MC-miljø. Faren er medlem i en MC-klubb mens vennen har koblinger til Bandidos. De to beskrives av 21-åringen som pådriverne i mishandlingen som han ble utsatt for.

«Det er vi som er politiet her»

21-åringen ble plassert på en stol på kjøkkenet der han gjentatte ganger ble slått i ansiktet. Han fikk blant annet et dypt kutt i panna, hjernerystelse og brudd i kinnbeinet. Han skal også ha mistet bevisstheten.

På denne stolen ble 21-åringen bundet. Foto: politiet

«Vi vil ikke ha sånne som deg her. Du skal flytte. Jævla pedofil», skal en av gruppen ha sagt til 21-åringen.

«Det er vi som er politiet her og det er sånn man gjør med de som er kriminelle», sier en annen.

«Det her går vi ikke til politiet med, her er det vi som bestemmer», fortsetter de.

Det er tingretten i Vänersborg som har håndtert saken, men av sikkerhetsmessige årsaker, går selve rettssaken i Göteborg.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Mor ble skjelt ut for å amme på restaurant. Reaksjonen til hennes 5 år gamle sønn blir hyllet over hele verden

Vendela Kirsebom: Vibeke Skofterud har ikke blitt hedret nok