Hjem Dyr Familieportrett: Brukte flere dager for å få alle 17 til å sitte stille på bildet
Dyr

Familieportrett: Brukte flere dager for å få alle 17 til å sitte stille på bildet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Har du barn, vet du hvor vanskelig det er å få dem til å sitte stille og se inn i kamera når det årlige familieportrettet skal tas. Det er alltid en som blunker, en som ikke smiler og en som er på vei ut av bildet. Kathy Smith (30) fra Corwen i Wales hadde en utfordring større enn de fleste av oss, da hun skulle ta familiebilde av sine 17 hunder og katter.

«Jeg elsker alle dyrene mine så mye, og jeg ble skikkelig glad da jeg klarte å få dem til å posere sammen, selv om det ikke var så lett å få til», sier Kathy Smith til Daily Mail.

«Jeg prøvde og prøvde å få alle kattene og hundene til å sitte sammen, men noen av dem var alltid på vei ut av bildet», sier hun videre, og legger til at det var kattene som var problemet.

«Hundene sitter stille så lenge de får en godbit, så det var greit nok. Men det var verre med kattene.»

Foto: Kathy Smith

Jobber frivillig

Til slutt lykkes Kathy med bildet. I et par sekunder, satt alle dyrene pent på rekke og rad og så inn i kamera. Så løp alle hvert til sitt igjen.

«Da jeg så at jeg hadde klart å få alle med, ble jeg så glad», sier hun.

Kathy har alltid vært veldig glad i dyr. Når hun ikke jobber i butikk, hjelper hun frivillig til med å redde hjemløse hunder og katter. I tillegg til de fotogene hundene og kattene sine, har hun også fire undulater, flere fisker og ett pinnsvin. I tillegg har hun en liten sønn.

Foto: Kathy Smith

Huset fullt

Kathy er vant med at folk stusser når de kommer hjem til henne og får se alle dyrene.

Folk blir vanligvis sjokkert når de kommer hit og oppdager hvor mange dyr vi har. Det er et galehus, men vi er vant med det, sier hun.

Foto: Kathy Smith

LES OGSÅ: Hun har 6 barn, og huset er alltid ryddig. Slik gjør hun det

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com