torsdag, juli 2, 2020

Fanget i sin egen kropp i 12 år. Alle trodde at Martin lå i koma. Ingen visste at han fikk med seg alt

Mest lest nå

Derfor bør ingefær inngå i kostholdet

Ingefær har blitt brukt som naturmedisin gjennom hundrevis av år. Det er ikke tilfeldig. Denne urten har en rekke positive innvirkninger på helsen din. 1....

Da 12-år gamle Martin Pistorius fra Sørafrika ble plutselig syk. Han havnet i en tilstand hvor han ikke kunne prate, bevege seg eller gi uttrykk for noe som helst. Etter en stund havnet han i koma.

Det var i alle fall det omgivelsene trodde at han gjorde. I 12 år var Martin fanget i sin egen kropp. De første årene lå Martin i koma, men i følge han selv ble han bevisst når han var rundt 14-15 år. Problemet var bare at han ikke kunne gi noen uttrykk, resten av verden trodde fremdeles at han lå i koma.


Kan du tenke deg noe slikt? Å ligge der helt bevisst, oppfatte alt som blir sagt og gjort rundt deg men du kan ikke få gitt beskjed om at du har våknet.

I klippet nedenfor får vi høre om hvordan livet til Martin var som fange i sin egen kropp gjennom 12 år. Du får også høre hva Martin fortalte sin familie da han endelig fikk nok krefter til å kommunisere.

130,082FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter