søndag, oktober 24, 2021

Fanget på babycam – er det den avdøde brorens ånd som våker over niesen?

Mest lest nå

Bonnie Moore har babycam på datterens soverom for å se at datteren er trygg når hun sover. En kveld hun kaster et blikk på skjermen, skvetter hun.

Mange foreldre har babycam på barnas soverom for å kunne holde øye med at småtrollene sover trygt og godt i sengene sine. Men en dag Bonnie Moore kikket raskt på skjermen for å sjekke at lille Athea sov, oppdaget hun noe rart i barnesengen.

Athea er nesten helt ute av bildet og det ser ut som det er noe – eller noen – som ligger rett bak henne.


– Jeg har prøvd å tenke på alle muligheter, men ingenting forklarer det. Og trekkene er så klare, sier Bonnie til avisen Mirror

Det ser ut til som et annet barn eller en dukke ligger bak den snart ett år gamle datteren Athea. Men ifølge Bonnie er det ingenting der. 

Foto: privat

– Datteren min er nederst på skjermen. Hvis du zoomer kan du se hodet og kroppen hennes, og så ligger denne «tingen» bak henne, sier Bonnie.

Folk som ser bildet er enige om at det definitivt er noe der. Flere av Bonnies venner mener at det faktisk har en helt spesiell forklaring: De tror det er en veldig spesiell ånd som våker over Athena.

Athea mistet storebroren sin. Foto: privat

– Hun mistet broren sin da han var kun ni år gammel, og figuren dukket opp bare noen få dager etter årsdagen for hans død, mener vennene. 

LES OGSÅ: Dette bildet skaper diskusjon – hva ser du?

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter