søndag, februar 23, 2020
Nyheter Fant 21 meter lang hemmelig tunnel, full av cannabis,...

Fant 21 meter lang hemmelig tunnel, full av cannabis, under Broadway Theatre

-

I over ti år har tre menn og en kvinne dyrket cannabis under det verdenskjente Broadway Theatre i London. Da politiet åpnet den hemmelige gangen, fant de cannabis til en verdi av nærmere 470 millioner kroner.

I oktober varslet noen naboer politiet, etter et innbruddsforsøk i en av leilighetene i Deptford i London. Dette var det tredje innbruddsforsøket på kort tid. Inne på toalettet i en av leilighetene, fant politiet en luke i gulvet. Da de åpnet luken, fant de en 21 meter lang horisontal tunnel.

Foto: Politiet

Naboene ble veldig overrasket

«Det er overraskende at dette har skjedd ved siden av oss i ti år, uten at noen av oss har lagt merke til dette. Jeg var sjokkert», sier en innbygger i Deptford i London til Daily Mail. Den hemmelige tunnelen, gikk rett under leiligheten hans.

«Min kone og jeg hørte noen ganger noe som kan minne om drilling. Det varte aldri lenge om gangen, men det vibrerte i veggene oppe. Vi ante ikke hva det var, vi tenkte det var noe bygningsarbeid i nærheten. Det er en trafikkert vei», sier han videre.

Foto: Politiet

Har tjent rundt 50 millioner på plantasjen

Tunnelen gikk under en privat parkeringsplass bak leilighetskomplekset. Der var det laget en luke til, som ble brukt til ventilasjon. Tunnelen endte så i kjelleren under Broadway Theatre, der det gjemte seg en cannabisplantasje.

Politiet tror at plantasjen har vært i drift i rundt ti år, og at personene bak har tjent rundt 50 millioner i året på plantasjen.

Tre menn på 28, 45 og 47 år og en kvinne på 36 år er mistenkt for å stå bak plantasjen.

Foto: Privat

Det verdenskjente teateret

Broadway Theatre var en 750-seter stor kino- og teatersal som ble bygget i 1897. Teateret ble revet i 1963, men konstruksjonene og den dype kjelleren under ble liggende uberørt.

LES OGSÅ: Her finner hun ut hva datteren har holdt skjult gjennom hele svangerskapet!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Helene Olafsen delte gledelig bilde på 30-årsdagen

I september 2019 slapp den populære programlederen nyheten om at hun og kjæresten venter barn.  Det var under en sending av "Senkveld" at Helene Olafsen...

Valget i Nevada – Bernie kommer til å vinne

Nå er valget i Nevada offisielt i gang. Ved skrivende stund er 22% av stemmene talt opp, og Sanders er i ledelsen med 47%...

Ny forskning: Kryssord, strikking og hagearbeid er medisin i forhold til å forebygge Alzheimers

Alzheimers sykdom fortoner seg som et mysterium. Selv om vi har kommet et stykke på veien for å forstå og behandle den grusomme sykdommen,...