torsdag, oktober 22, 2020

Fant 4-åring flytende langt til havs på sitt oppblåsbare flyte-dyr

Mest lest nå

Familien som var på ferie i Hellas, fikk hjelp av kystvakten, da fireåringen hadde fløte til havs på sitt oppblåsbare flyte-dyr.

På solrike sommerdager, med hav og strand, er det lett for å være uoppmerksomme i et øyeblikk. Men som småbarnsforeldre kan det gå riktig galt dersom man snur ryggen til på stranden, om så bare et par sekunder.

De fleste oppblåsbare badeleker kommer med en advarsel om at gjenstanden ikke skal brukes av barn uten oppsyn fra voksne. Her er en av grunnene til hvorfor advarselen er nødvendig.


Fireåring på flamingo – midthavs

For kystvakten kan mange dager være nokså like. Men denne dagen, da de plutselig fikk øye på noe lite, fargerikt, som fløt rundt i bølgene, skilte seg virkelig ut. Heldigvis!

På en hvit og rosa enhjørning, fløt en liten jente. Heldigvis var jenten rolig og hadde ikke panikk. Trolig hadde hun ikke forstått alvoret i at hun hadde drevet så langt bort fra familien, som var inne på stranden.

Inside Edition opplyser at fireåringen, i følge familien hennes, hadde drevet langt ut på havet i løpet av veldig kort tid.

Da kystvakten fikk øye på den flytende gjenstanden, endret de kurs. Heldigvis fikk de berget jenten tygt ombord, uskadd og uten for mye dramatikk.

La denne oppsiktsvekkende historien være en påminnelse for oss alle om å konstant holde barn under oppsyn når vi er ved vann. På en-to-tre tok trolig understrømmer tak i den oppblåsbare flamingoen med fireåringen på, og bragte henne langt ut fra stranden!

Takk og pris for kystvakten og deres årvåkne blikk. Nedenfor kan du se en video av den spesielle redningsaksjonen:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

Ektepar fikk sjokk da de oppdaget hva edderkoppen gjorde på hotellrommet

Et ektepar ble redde for livet da de oppdaget en edderkopp spise en hel dvergpungsover, en miniatyrutgave av arten pungrotter, da de var på...

Dette kan skje med tungen din hvis du drikker for mye energidrikk

Læreren drakk 5-6 energidrikker om dagen. Plutselig oppdaget han at tungen begynte å se merkelig ut. Dan...

Siste nyheter