Hjem Nyheter Fant barberblad i pølsebiter

Fant barberblad i pølsebiter

En 25-år gammel hundeeier var på tur i en park i den tyske byen Frankfurt. Hun gjorde en skremmende oppdagelse.

Dagbladet omtaler saken hvor den kvinnelige hundeeieren fant flere pølsebiter som var «fylt med barberblad.»

Foto: Politiet i Frankfurt

Politiet i Tyskland ser seg nå nødt til å advare hundeeiere; ikke la hunden spise pølsebiter som ligger slengt rundt i parker. Dersom hunden spiser en pølsebit som inneholder et barberblad, er det stor sannsynlighet for at hunden vil dø.

Også i Norden

Siri Martinsen jobber i den norske dyreorganisasjonen Noah. Til Dagbladet forteller hun at man har hatt flere lignende saker i Norge. Hun mener dette handler om syke personer som hater dyr.

Det er ikke bare barberblad som puttes i pølsene. Det har også forekommet tilfeller av både piller og spiker.

«Fenomenet» har også nådd Danmark, og hundeeieren Jane Jensen fant en slik hundefelle i hagen sin. Hun fortalte om opplevelsen på Facebook:

«Rystet, i sjokk og så rasende at jeg ikke kan være meg selv. I morges fant jeg to pølser og en godbit med PILLER i – i min egen hage! Jeg fant dem mens jeg var ute med mine to hunder. Hva er det som skjer med verden?»

Jane Jensen publiserte innlegget for å advare andre hundeeiere. Følg med på hva hunden din finner på bakken, spesielt om du er i offentlige parker og steder hvor mange hunder ferdes. Del informasjonen videre med andre hundeeiere!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com