lørdag, juni 6, 2020

Fant en kreativ løsning da vindusviskerne sviktet. Dette hadde politiet aldri sett før

Mest lest nå

Det finnes knapt noe mer irriterende enn utgifter til bilreparasjoner. Ryker noe på bilen, kan det fort komme opp i flere tusen kroner. Da vindusviskerne sviktet på kvinnens bil, fant hun en svært så kreativ løsning på problemet, i stedet for å bruke penger på verkstedet. 

Den 28 år gamle kvinnen ble stoppet i en politikontroll i den nordtyske delstaten Schleswig-Holstein, 50 kilometer fra grensen til Danmark. Det skriver den tyske avisen Schleswiger Nachricten på sin Facebook-side, ifølge VG.

Det var grytidlig på morgenen, og politiet fikk både sjokk, og en god latter, da de så hva kvinnen hadde gjort.


Foto: Bundespolizeiinspektion Flensburg.

Bant et tau til vindusviskerne

I stedet for å få motoren til vindusviskerne reparert på bilen sin, er Ford Escort, fant hun en helt spesiell måte å løse problemet på.

Kvinnen hadde bundet et tau til begge vindusviskerne. Tauet hadde hun så dratt inn gjennom begge siderutene. Så satt hun og dro i tauene manuelt, slik at vindusviskerne gikk fra side til side.

LES OGSÅ: Politiets akekonkurranse går verden rundt

Dette hadde det lokale politiet aldri sett før.

Politiet ble overrasket og forbløffet

Betjentene ble forbløffet da de så på frontruten, skriver Schleswiger Nachricten på Facebook.

En motorvei-patrulje fra politiet i Schleswig ble tilkalt, og kvinnen fikk forbud mot å kjøre videre, skriver det lokale politiet videre.

Kvinnen var alene i bilen. Bortsett fra en hund som satt i baksetet.

Hadde narkotika i bilen

Men det var ikke bare den kreative vindusvisker-oppfinnelsen som var et problem. Det viste seg at den 28 år gamle kvinnen, også kjørte med falske skilter. Og under bilsetet, fant politiet både hasj og heroin.

Kvinnen må nå møte i retten og svare for kjøring med falske skilter, besittelse av narkotika og brudd på den obligatoriske forsikringsloven.

Selv om dette var en svært kreativ løsning, er det nærliggende å tro at en tur til bilverkstedet, er hakket bedre. Dersom uhellet først skulle være ute.  

LES OGSÅ: Fant 21 meter lang hemmelig tunnel, full av cannabis, under Broadway Theatre

129,804FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter