søndag, juli 12, 2020

Hun fant en hund som vandret gatelangs – Da hunden tok henne med inn i skogen ble hun helt matt

Mest lest nå

En kvinne ved navn Kathy Wilkes-Myers tok en tur langs en landevei da hun så en Rottweiler som vandret langs veien.

Først var hun forsiktig, siden hun ofte hadde møtt på farlige løshunder i det samme området tidligere, men da hun kom nærmere, skjønte hun at denne hunden ikke var som de andre hun hadde møtt.


Da hunden så Kathy, løp hun bort og begynte og søke kontakt. Kathy forsto at hunden var vant til mennesker, og at det sannsynligvis var en familie som leitet etter dyret. Hun så ikke frisk ut og det var tydelig at hun ikke hadde spist på en stund.

Noe som ikke stemte 

Kathy kalte hunden Ella og bestemte seg for å ta henne med hjem. Men det var noe med måten hun hadde funnet hunden på, det var liksom noe som ikke stemte.

Så en dag ble alt plutselig klart for Kathy. Hun husket at det hadde vært en bilulykke på samme sted ikke lenge før hun fant Ella. Hun lurte på om hunden hadde vært en del av ulykken.

Kathy og Ella

Hun dro til ulykkesstedet med Ella på slep, og så snart de kom dit, begynte Ella å dra i båndet. Hun dro Kathy med seg til en haug med personlige ting fra familien som hun hadde samlet og skjult fra bilen.

Kathy var sønderknust. Hun visste at Ella var på utkikk etter familien sin, men hun visste ikke hvordan hun skulle fortelle henne at de var borte.

Hun bestemte seg for å se om hun i det minste kunne finne en slektning til familien som kunne ta Ella til seg, slik at hun kunne være med folk hun kjente. Hun kontaktet politiet for informasjon, og fikk vite noe fantastisk.

Elas familie var i live!

Det viste seg at Ella hadde blitt kastet ut av bilen under ulykken, men hadde tilsynelatende skjult seg i skogen da hjelpeapparatet kom, så ingen hadde sett henne. Siden hun visste at familien hennes hadde overlevd, bodde hun på ulykkesstedet i 13 dager og ventet på at de skulle komme tilbake, og det var da Kathy hadde funnet henne.

Ellas eier, Michelle, hadde leitet fortvilet etter Ella og endelig kunne de gjenforenes!

Se den utrolig rørende gjenforeningen i klippet nedenfor, og del denne varme historien videre på Facebook! 

130,152FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter