fredag, september 25, 2020

Fant levninger av 1500 mennesker – Byggingen av skyskraper utsatt

Mest lest nå

Byggestart av den nye skyskraperen i Osaka sentrum var rett rundt hjørnet da arkeologene oppdaget 1500 menneskelevninger på byggeplassen.

Byggingen av en skyskraper i bydelen Ofukacho midt i Osaka i Japan utsettes etter at det er blitt oppdaget enorme mengder dyre- og menneskelevninger på byggeplassen.

Faksimile fra Thehistoryblog.com

Det har pågått utgravninger i dette sentrumsområdet av Osaka helt siden 1991, og arkeologene oppdaget nylig 1500 menneskelevninger der det etter planen skulle bygges en ny skyskraper.


Arkeologene mener ifølge TV2 at massegraven stammer fra Edo-perioden, som også kalles Tokugawa-shōgunatet. Denne epoken som var en lukket del av Japans historie varte fra 1603 til 1867. Nøyaktig hvor gamle levningene antas å være opplyses det ikke noe om.

Foto: Byrådet i Osaka

Siden det ble ikke funnet gjenstander sammen med de nedgravde levningene, tror arkeologene at det må være byens fattigste som ble begravet på skyskraper-tomta. Etter skikken ville nemlig mer velstående personer fått med seg ting i graven.

– I tillegg til mennesker ble også dyr begravet på kirkegården, med mer enn fire grisunger i den nordre delen av den, og to hester i den sørlige delen. Et katteskjellet lagt inn i et annet skjellet er også blitt funnet, står det ifølge TV2 i en pressemelding fra byrådet i Osaka

Like ved massegraven ble det funnet en mengde leirkrukker. Foto: Byrådet i Osaka

Byrådet opplyser videre at byggingen av skyskraperen trolig vil fortsette som planlagt når skjelettene er fjernet.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter