søndag, mai 9, 2021

Fant liten kattunge på gaten – valget hans gjorde de begge verdenskjent

Mest lest nå

En søndag morgen Jo var ute på tur dukket en bitte liten og bortkommen kattunge opp. Den vesle krabaten kom mjauende mot Jo og SKULLE være med. 

– Farsinnstinktet mitt slo inn umiddelbart. Jeg visste at om jeg ikke tok meg av kattungen så ville den dø, sier Jo til The Dodo om sitt første møte med Leo. 

Det var mange villkatter i nabolaget og den lille krabaten var trolig den svakeste i kullet. Antagelig hadde han blitt etterlatt av kattemoren. Leo var ikke mer enn cirka to uker da Jo plukket han opp. 


– Han var så liten at han kunne sitte i håndflaten min, sier Jo. 

Og en så liten katt kan ikke være hjemme alene. Jo hadde ikke annet valg enn å ha han med, over alt. 

– Vi gjorde alt sammen. Jeg tok han med på jobb. Han satt på skrivebordet mitt, og var med på alle møtene. Han var fornøyd bare han fikk være med, sier Jo. 

Instagramkjendiser

Jo tar ofte bilder av hverdagen til de to vennene. Og verden elsker det. I skrivende stund følger nesten 60.000 mennesker profilen til Jo og katten.

Katten var også med på treningsstudio. Han satt på Jos skulder når de gjorde pullups, og satt på magen hans når Jo tok benkpress. På noen av øvelsene fristet det å delta litt også. 

Jo sier Leo har beholdt eventyrlysten og nysgjerrigheten sin. Katten følger med enten det er fottur eller strandtur. De to har utviklet et helt spesielt bånd. 

Katten har sin egen ryggsekk, og Jo kan fortelle at han elsker den. Hvis Leo ikke sitter oppi sekken sin, sitter han gjerne på skulderen – også nå som han er blitt en stor katt. 

Faksimile: Instagram

– Da jeg fant Leo hadde jeg en tung periode i livet mitt. Jeg var deprimert og hadde lav selvtillig. Da jeg fant Leo forandret alt seg for meg. Han var der for meg og jeg var der for han, sier Jo. 

Se videoen av den rørende historien om Jo og Leo:

LES OGSÅ: Kristian tror at den geniale planen skal hindre katten i å vekke han hver natt. Jammen tok han feil.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter