Hjem Historier fra livet Fant lykken kort før 100-årsdagen: – Forelskelsen er akkurat den samme som da jeg var 20

Fant lykken kort før 100-årsdagen: – Forelskelsen er akkurat den samme som da jeg var 20

Han fylte nylig 102 år, men forelskelsen, den er akkurat som da han var yngre.  Det er seks år siden Kristian traff sin utkårede, og planene for resten av livet er å være mest mulig forelsket.

Det er seks år siden Kristian Nielsen (102) han traff sin utkårede Anna-Lisa Johansson. Hun svarte på kontaktannonsen den da 96 år gamle Kristian hadde sendt inn til avisen Kvällsstunden, med signaturen «Alene ved telefonen». En kort stund etter kom brevet fra Anna-Lisa. 

«Hei, ensomme mann ved telefonen, jeg er en enslig dame på 80 pluss som bor i Halmstad. Ifølge vennene mine er jeg en glad og positiv person,» lød svaret som fikk Kristian til å fatte interesse.  De er skjønt enige om at høy alder ikke er noen hindring for de som leter etter en livspartner. Hvis man tør å satse. I dag er Kristian og Anna-Lisa uatskillelige dansepartnere.

– Jeg er like forelsket i henne som da jeg var yngre. Det er akkurat det samme. Jeg liker henne så godt, hun er spesiell, sier Kristian ifølge Femina i et innslag i det svenske radioprogrammet Nyhetsmorgon.

Han synes forelskelsen kjennes akkurat likedan ut i kroppen nå som han har nådd den voksne alderen av 102 år, som det den gjorde da han var 20 år.

Etter at de hadde blitt litt bedre kjent gjennom lange telefonsamtaler satte Anna-Lisa seg på toget for å treffe denne mannen hun hadde fått så god tone med. Hun sa ikke et ord til familien om hva hun skulle, men løy og sa hun skulle dra og hilse på en venninne. 

Det skulle imidlertid vise seg å bli full klaff. Og idag har Kristian flyttet fra Karlstad til Halmstad, og er nå samboer med Anna-Lisa. 

-Anna-Lisa er den kvinnen jeg liker best, av alle jeg har møtt, sier Kristian.

Og paret er klar på at de har planene for fremtiden klare: 

– Vi ønsker å være mest mulig forelsket. Det er et ønske vi har. Vi har ikke mange planer om å dra rundt i verden. Vi har hverandre, det er det viktigste.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com