in

Fant skjelvende hund langs elv med metall festet rundt halsen

Audra Petraskiené fra Litauen var på vei hjem fra jobb da hun fikk øye på en hund som sto ved elven hun daglig passerer. Hunden så så stakkarslig ut at Audra stoppet bilen og gikk ut for å sjekke om den var skadet. Det ble et forferdelig syn som møtte henne.

Et stykke tungt metall var festen rundt nakken på hunden. Antageligvis for å drukne og senke hunden til bunns av elven.

«Jeg så et stor metallstykke som var festen rundt hundens hals. Hunden var åpenbart vettskremt og skalv av redsel og kulde, forteller Audra til The Dodo.


På en eller annet måte hadde den klart å slippe unna den fryktelige skjebnen og komme seg på land igjen, fullstendig tappet for krefter.

– Jeg kan ikke begripe hvordan noen kan gjøre noe så grusomt, forteller Audra fortvilet.

Foto: Facebook/Audra Petraskiene

Audra tok med seg hunden hjem og fikk fjernet lenken som veide nesten 6 kilo. Hun varmet hunden med et håndkle og tok den deretter med til en dyrlege. Heldigvis fant ikke veterinæren noen alvorlige skader på den lille hunden.

Foto: Facebook

Hendelsen ble rapportert til politiet som til slutt fant hundens eier, men det er fortsatt uklart hvorfor eller hvordan hunden ble utsatt for denne grusomme handlingen. Ut i fra det som skrives på Facebook kunne handlingen være en hevn fra en av eierens naboer.

Foto: Facebook

Uansett hva som ligger bak denne grusomme handlingen er den fullstendig avskyelig og hjerteløs.

Hunden ble midlertidig plassert på et hjem for hjemløse hunder, men forhåpentligvis får denne hunden et kjærlig og godt hjem med mennesker som gir den massevis med godhet og omsorg. Det fortjener den!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

vellykket ferie

7 gode tips om hvordan dere kan få en vellykket familieferie

Tiril Eckhoff og Ingrid Landmark Tandrevold

To menn er tiltalt etter å ha rundstjålet norske skistjerner