in

Hun fant sønnen på vaskerommet. Når ber hun samfunnet om å stoppe mobbingen.

Jeg vil ikke leve lenger.

Klokken er rundt 17.00 og Agneta har akkurat avsluttet arbeidet sitt for i dag. Hver torsdag pleier hun å handle på veien hjem fra jobb, men en uteblivende SMS fra sønnen Alexander gjør at hun kjører direkte hjem.

En rar følelse møter henne når hun vrir om nøkkelen til huset. Lyden fra stereoen, TV og dataen er som bortblåst. Hun går inn i entreen og roper: «Alex, Alex er du hjemme?». Men får ingen svar.. Pulsen stiger og hjertet slår nå dobbelt så fort. Agneta går fra rom til rom men finner ikke sønnen (skoene hans sto i gangen). Nå får hun virkelig panikk.


Den vanligvis så glade Alexander har den siste tiden følt seg «nedtrykt» og har valgt å ikke gå på skolen. Agneta bestemmer seg for å ringe sønnen og hører ringelyden i huset. En kort stund får hun håpet tilbake. Den ringende telefonen fører henne til vaskerommet, hun åpner døren og der finner hun Alexander!

«Jeg har aldri skreket så høyt i hele mitt liv», forteller hun til meg. 

Sønnen hadde begått selvmord og hang med en løkke rundt halsen. En mors verste mareritt, det som ALDRI skal skje har altså hendt. Enda et ungt tenåringsliv har slukket så aldeles for tidlig.  

Dette er et resultat av mobbing som skjer på skolen. Slik kan det gå når vi voksne ikke setter ned foten å sier i fra. Dette er resultatet når vi setter våre barn opp i mot hverandre, når merkeklær kjøpes inn i tidlig alder og skaper klasseskiller i skolegården. Dette er resultatet når man ser på sine egne barn som en slags helgen som aldri gjør feil.

Hadde dere sett hvordan en gråtende Agneta forteller om hvordan hennes familie har blitt et offer for mobbingen så kan jeg love at hun hadde fått hver eneste av oss til å gråte!

Dette er tragisk, det er forferdelig, det er en KATASTROFE.

Hva sier man til Agneta i en slik stund?

Jeg har fått tillatelse fra Agneta til å skrive om dette, navnene er fiktive.

Derfor vil jeg her og nå oppfordre alle til å tenke på hva vi lærer bort til våre barn!

Mobbing er et stort hån mot hele samfunnet, se nå til å stoppe det! Og nei, mobbing vises ikke alltid. Det kan foregå i stillhet. Vis mot, ager når du ser eller oppdager at noen blir utsatt for mobbing.

Glem ikke å ta hånd om hverandre før det er for sent. 

Jeg får aldri tilbake sønnen min men jeg vil heller ikke at noen annen familie skal måtte gjennomgå dette. Skyldfølelsen er enorm. (Agnetas ord).

Kjærlighet , tillit og forståelse.

Skrevet av: Brødrene på Sularpsfarmen

LES OGSÅ: Gavin ble banket opp fordi han har Asperger syndrom. Se den geniale hevnen!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

sykkelbil

Det ser egentlig ut som en liten bil, men når du får se under kalesjen? Vi vil ha en slik!

Mannen finner konen i babyens seng. Når han skjønner hvorfor hun la seg der? Dette er så viktig!