På tirsdag fylte prins Charles 70 år. I den anledning ble det holdt en storslagen fest. Den norske kongefamilien var tilstede under markeringen. 

Nå har Det Norske Kongehus på Instagram delt bilder av begivenheten og vi kan trygt si at den norske kongefamilien strålte!

Ekstra fint er det å se hvordan kronprinsesse Mette-Marit ser ut. Hun har den siste tiden vært i medias søkelys på grunn av avsløringen om at hun lider av en kronisk lungesykdom.

– Jeg har slitt med helseutfordringer i noen år nå. Det siste året har plagene vært mer uttalte. Det gjør at vi nå har vært gjennom en ganske lang prosess for å finne ut mer av hva det er, og nå begynner vi å få noen svar, sier Kronprinsessen til NRK.

Dagen etter bursdagsfeiringen traff Kong Harald igjen dronning Elizabeth, som var den som arrangerte festen for prins Charles.

Anledningen for møtet mellom kong Harald og dronning Elizabeth var for å markere foreningen Anglo-Norse 100 års jubileum i London. Formålet til foreningen er å fremme forståelsen og kunnskapen mellom Storbritannia og Norge blant studenter og forskere, skriver Det Norske Kongehus.

Det er ikke rart at vi er stolte av den vakre kongefamilien vår! Ekstra godt er det å se at kronprinsesse Mette-Marit deltok på seremonien og strålte slik som hun gjorde! 

LES OGSÅ
Bettan kommer med avsløring om forholdet til kjæresten

Trykk på deleknappen om du er enig i at kongefamilien vår er den strålende representanter for Norge!