Dyr Fantastiske bilder viser familiens hund redde guttens liv.

Fantastiske bilder viser familiens hund redde guttens liv.

-

- Reklame -

En mor ble vekket av sønnens servicehund midt på natten, hun forsto ikke alvoret. Heldigvis gav ikke hunden Jedi opp – det reddet denne guttens liv. 

Etter den dramatiske natten har moren lagt ut et bilde og historien om hva som skjedde på Facebook. Hun uttrykker sin takknemlighet for servicehunden Jedi som er hennes sønns beste venn – og livredder.

- Reklame -

Sønnen hennes heter Luke. Han har diabetes og er avhengig av hunden Jedi, som er blitt trent opp til å oppdage når det er noe unormalt med gutten.

Selve bildet sier ikke så mye mer enn at her er en hund, en sovende gutt og et nummer på en skjerm, men historien bak bildet avslører så mye mer. Dette er et bilde av Jedi som har reddet livet til gutten min, innleder Dorrie Nutall sitt innlegg på Facebook.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

En alvorlig situasjon oppsto fem minutter før dette bildet ble tatt. Alle i huset var i dyp søvn da Jedi kom løpende inn på soverommet til Dorrie. Hunden hoppet opp og ned i sengen hennes. I halvsøvne registrerte moren den kontaktsøkende hunden, men reagerte ikke momentant på hundens atferd. Jedi bøyet da hodet sitt ned, et signal han har blitt lært opp til å gjøre dersom noe er gale med Luke.

Dorrie forsto alvoret. Hun skyndte seg inn på sønnens soverom og kontrollerte blodsukkeret hans. Det viste seg at Lukes blodsukkernivå var på 57.

Selv sov Luke, uten noen anelse om det farlige blodsukkernivået. Uten Jedi hadde ikke den kritiske situasjonen blitt oppdaget i tide.

Dorrie har brukt de siste 3 årene på å trene opp Jedi til å registrere og advare familien dersom Lukes blodsukkernivå blir for høyt eller lavt. I dag er hun glad for at hun har investert tid i denne opptreningen. Det kan ha reddet sønnens liv.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

«Dette er et bilde av Jedi som redder gutten sin. Midt i en sykdom som gjør alt som står i dens makt for å gjøre livene våre tøffere. Dette er et bilde som viser lojalitet, kjærlighet og tålmodighet. En påminnelse om at vi aldri lar diabetesen vinne, om at vi aldri gir opp og alltid kommer til å kjempe for våre barn», skriver Dorrie.

Vi i Sosialnytt synes dette var en helt fantastisk historie. Tenk for en trygghet det må være for familien å ha en hund som passer på sønnen deres på denne måten. Og ikke minst, for en trygghet det må være for gutten selv! Del gjerne historien videre om du likte den like godt som oss.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Carlos gikk ned over 200 kg – nå drømmer han om å løpe maraton

Amerikaneren Carlos Orosco fra Saginaw, Michigan veier nå 84 kg. På sitt tyngste led 42-åringen av hevelser og sår...

Fant ikke date til skoleballet – tok med katten i stedet

Å finne en date kan være vanskelig. Love Meow forteller historien om 18 år gamle Sam Steingard, en student...

Dette bursdagsbildet går viralt. Kan du se hvorfor?

Da lille Elijah fylte fem år, ønsket han seg et helt spesielt tema for bursdagen sin. Mamma Rachel Perman,...

Den nyfødte babyen smiler når hun hører farens stemme for første gang. Nå går bildet viralt

De fleste vordende mødre går og småprater med babyen i magen hele tiden. Vi stryker oss over magen, synger...

Døv kvinne falt ned fra et fjell i villmarken. Ble reddet av hunden Nanook

21 år gamle Amelia Milling er døv, men det stopper henne ikke fra og utforske villmarken. Da hun var...

Den hjemløse hunden ligger midt på gulvet i butikken. Da kunden får vite hvorfor, smelter han helt

Den lysebrune hunden ligger rett ut på det kjølige gulvet midt i butikken. Flere kunder undrer seg over hvorfor...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇