Hjem Viralt Kjente rar lukt på hotellrommet – Fikk sjokk da han så under senga

Kjente rar lukt på hotellrommet – Fikk sjokk da han så under senga

Selv ikke John Cleeses elleville portrettering av hotelleieren Basil Fawlty klarte å skape så mye uhygge som det hotellgjesten Zhang opplede da han overnattet på Guzang Shuhua Inn i Tibet.

Da Zhang gjestet Guzang Shuhua Inn i Tibet måtte han be om å bli flyttet fra hotellrommet sitt på grunn av en sterk lukt. Det vakre hotellet blir ofte hyllet på sosiale medier på grunn av sitt vakre design med fontener, varme lys og tradisjonelle trebalkonger huset en svært uhyggelig opplevelse for overnattingsgjesten.

Det var nemlig ikke føttene til Zhang som luktet – da han tittet under senga oppdaget han et lik.

Daily Star melder at den avdøde personen ble funnet på The Guzang Shuhua Inn, i Tibet. Den avdøde har ikke blitt identifisert offentlig.

En av hotellgjestene hevder ifølge The Telegraph at han uten å ane noen ting som helst sov i sengen, over en annen persons lik i timevis.

Zhang har delt innlegget om oppholdet sitt på nettet. Hotellet har på sin side gått ut og benektet at hendelsen har funnet sted.

Hva som stemmer er ikke greit å si. Men Zhang hevder i alle fall på sin side at han la han merke til en sterk lukt på rommet. Først trodde han at det var hans egne føtter som luktet så surt, men det var det ikke.

The Guzang Shuhua Inn

Zhang la seg likevel til å sove. Og etter å ha sovet i tre timer forteller mannen at han ble flyttet til et annet rom etter å ha klaget på den ubehagelige lukten. Det var da mannens kropp ble funnet under sengen.

Zhang ble bedt om å komme tilbake og snakket med politiet. De skal ha tatt DNAet hans og sagt at han ikke trengte å bekymre seg, siden en mistenkt i saken allerede var arrestert.

– Jeg er veldig redd og sliter fortsatt med å sove, har en preget Zhang uttalt til Shangyou News.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com