Hjem Historier fra livet Far fjerner over 200 tatoveringer for datterens skyld: Se hans utrolige forvandling

Far fjerner over 200 tatoveringer for datterens skyld: Se hans utrolige forvandling

Ethan «ModBoy» Bramble, en 24 år gammel mann med over 200 tatoveringer, gjennomgår nå laserbehandling for å fjerne dem. Han gjør det på grunn av sin datter.

Ethan begynte sin reise med kroppsmodifikasjon allerede som 11-åring da han fikk ørene strukket. Siden har han gjennomgått flere ekstreme forandringer, inkludert fjerning av navlen og splittelse av tungen.

I LadBibleTV-serien «No Filter» avslørte Ethan at han har brukt over en halv million norske kroner på sine kroppsmodifikasjoner. Men han innrømmer også at han angrer på flere av tatoveringene.

Endret seg da han ble far

Som nybakt far er Ethan bekymret for hvordan hans utseende kan påvirke dagliglivet, som å hente datteren på skolen uten å møte fordommer. Han ønsker ikke at datteren skal følge i hans fotspor når det gjelder ansiktstatoveringer.

Ethan var så og si dekket av tatoveringer. Foto: Privat

– Ansiktet er et stort skritt som kan føre til mange problemer, spesielt i ung alder. Jeg ønsker ikke at datteren min skal gå gjennom det, sier Ethan.

Smertefulle laserbehandlinger

Ja, det er mulig å fjerne tatoveringer. Det finnes flere metoder for tatoveringsfjerning, og den mest effektive og vanligste metoden i dag er laserbehandling. Men det er svært smertefullt og krever flere behandlinger, avhengig av tatoveringens størrelse, farge og dybde.

For å tone ned sitt ekstreme utseende, har Ethan gjennomgått mange smertefulle laserbehandlinger i omtrent 12 måneder. Prosessen har vært delt opp i seksjoner, og han har gått gjennom hele ansiktet seks eller syv ganger.

Nå vil han fjerne tatoveringene. Foto: Privat

– Jeg begynte med laserbehandlingen på grunn av angsten jeg følte. Jeg tror mye av denne angsten kom fra å ha et ansikt fullt av tatoveringer. Jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut, men ser frem til at ansiktstatoveringene blir mindre fremtredende de neste to årene, sier Ethan.

Med over 40 kroppsmodifikasjoner bak seg, inkludert øyekule-tatoveringer og fjerning av navlen, ser Ethan nå frem til en fremtid hvor han kan være en rollemodell for sin datter uten å bli dømt på grunn av sitt utseende.

Og man kan se at laseren begynner å gi resultater:

Foto: Privat

Ethan Brambles historie er et bevis på at det aldri er for sent å endre seg for de man elsker.

  1. eli ink
  2. tatovert mann

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com