søndag, mai 16, 2021

Far kaster ut homofil sønn, da skiller moren seg og støtter sønnen 100%

Mest lest nå

Da en femten år gammel gutt hadde samlet mot til å fortelle sin far at han var homofil, fikk han den verst tenkelige reaksjonen.

Det er vanskelig nok å være femten år, og desto verre dersom ens seksuelle legning skiller seg fra den som er mest akseptert av samfunnet. Dessverre har vi enda en lang vei å gå, før homofile kan føle seg trygg på at de ikke vekker negative reaksjoner.

Dagen den femten år gamle gutten, valgte å fortelle til sin far at han likte gutter, fikk han alt annet enn aksept. Faren svarte med å kaste ut sønnen.


Guttens mor har fortalt hele historien på diskusjonsforumet Reddit, og har mottatt en enorm støtte for hvordan hun håndterte situasjonen.

Femtenåringen ble oppløst i tårer, og ringte til sin mor på jobben hennes. Heldigvis svarte moren med å forlate arbeidet og komme for å støtte sønnen. Senere skulle moren bevise at hennes støtte ville vare livet ut.

Begjærte skilsmisse

I tillegg til at ektemannen viste seg å være en homofobisk og lite støttende far, innrømmet han å ha vært henne utro flere ganger. Moren valgte dermed å skille seg fra faren.

Illustrasjonsbilde fra Pexels.

Faren angret seg og ba om å få bli, men moren hadde endelig fått opp øynene for hvilken drittsekk han var, og sto på sitt; han skulle ut!

Moren tok med seg sønnen til et hotellrom, hvor de bodde mens faren pakket sine saker og flyttet hjemmefra. Fra hotellrommet valgte moren å dele historien deres med verden, mest for å understreke at det er viktig å støtte ens barn dersom de velger å meddele noe ekte og viktig.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter