mandag, august 10, 2020

Far kjøpte seks flybilletter for å være sammen med datteren i julen

Mest lest nå

Julen er vel den høytiden som samler flest familier verden over. Da samles man til felles hygge, god mat, og kanskje utveksling av gaver. Men ikke alle familier har det slik, for selv om det er jul er det stadig mange som er nødt til å prioritere annerledes – for din og min trygghet og komfort.

Dette være seg politifolk, brannvesen, leger eller andre servicearbeidere, som alle må ofre den dyrebare familietiden for å sørge for at samfunnet ellers ikke stopper opp.

Slik var det også for Hal Vaughan, hvis datter Pierce Vaughan arbeider som flyvertinne hos det amerikanske flyselskapet Delta Airlines. Hun var satt opp med hele seks flyvninger julaften, og ville dermed ikke kunne feire sammen med faren. Trodde hun!


For faren hadde nemlig en plan som vill gjøre at de to kunne være sammen nesten hele julen – han bestilte like gjerne billetter til samtlige flyvninger datteren skulle arbeide på – og vips – hadde de masse tid sammen.

En medpassasjer, Mike Levy, satt ved siden av Hal på flyvningen fra Fort Myers i Florida til Detroit, og da han fikk høre den rørende historien måtte han bare forevige øyeblikket med en selfie, som han senere publiserte på sosiale medier for å hedre den snille faren.

«Jeg hadde fornøyelsen av å sitte ved siden av Hal på flyvningen hjem i dag. Datteren hans, Pierce, var flyvertinne på turen da hun måtte jobbe i julen. Hal bestemte seg for å tilbringe høytiden sammen med henne, så han flyr samtlige av hennes flyvninger i dag og i morgen, bare for å være sammen med henne i julen. Hvilke fantastisk far! Jeg ønsker dere begge en riktig god jul» skriver Levy på Facebook.

Nå sprer innlegget seg viralt, og alle er enige om at Hals gest til datteren er fantastisk.

For hvilken julegave er det ikke, når man gjør så mye for å være sammen med familien i julen? En ekte julehelt!

130,367FansLik
1,533FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter