torsdag, januar 23, 2020
Historier fra livet Far oppdager sønnen er en mobber og gir ham...

Far oppdager sønnen er en mobber og gir ham en lærepenge han sent vil glemme

-

Mobbing er en uting, og det er lite som er så fortvilende som når ens eget barn mobbes. Men hva gjør man hvis man oppdager det motsatte? At det er ens eget barn som mobber andre?

Nettopp dette fikk amerikanske Bryan Tornhill erfare, da sønnens hans ble bortvist fra skolebussen – nettopp på grunn av at han mobbet andre.

Som en direkte følge av bortvisningen fra skolebussen måtte sønnen dermed finne andre måter å komme til og fra skole på, og faren visste råd – sønnen måtte ta beina fatt. Og løpe!

Heldigvis er det ikke lange stubben til skolen, men løpende og i regnvær håper faren sønnen vil lære en lekse han sent vil glemme. Og forhåpentligvis slutte å mobbe andre.

«Sønnen min har nå fått nok trøbbel på bussen til at han er blitt bortvist i tre dager, fordi han har vært en liten bølle. Hvilket jeg ikke tolererer eller aksepterer. Derfor må han nå løpe til skolen» skriver faren i et innlegg på Facebook – sammen med en video du kan se nedenfor:

Forhåpentligvis vil sønnen ta lærdom av hendelsen og slutte å være bøllete overfor de andre elevene, men hva mener du? Er dette en riktig måte å straffe mobbere på, eller burde faren ha gjort noe annet? Svar gjerne i kommentarfeltet, og ikke glem å dele artikkelen.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Paret hadde vært gift i 65 år. Døde med bare noen timers mellomrom

Jack og Harriet var uatskillelige fra den dagen de møttes. De bodde til og med på det samme sykehjemmet. Etter 65 år sammen, tilbrakte...

Jenta som skrev «Fuck cancer» over ansiktet, er nå død

Kathryn Cartwright falt ut av rullestolen og slo seg kraftig i ansiktet. Da tok hun en selfie der hun hadde skrevet "Fuck cancer" over...

Den blinde jenta ble bedt om å fjerne hunden sin fra bussen. Mente førerhunder ikke kunne være svarte

Megan Taylor (22) fra Merseyside i England har vært blind siden hun skadet hodet sitt i en ulykke som 15-åring. Heldigvis får hun god...