Det er ikke alle mennesker som er skikket til å oppdra barn. Bildene nedenfor er tatt av en dame som var var på handletur i Texas når hun oppdaget en fars rystende måte å disiplinere datteren sin på. Nå er tusenvis av mennesker rasende over metoden til denne faren.

Erika Burch ble oppmerksom på en jente som gikk på en merkelig måte ved siden av faren sin. Når hun så nærmere etter, så hun at faren hadde tatt tak i håret til jenta og dro henne med seg gjennom butikken.

Erica forteller til CBS at hun jenta protesterte: «vær så snill å stopp, slipp meg,  det gjør vondt».

Erica gikk bort til mannen og ba han slippe jenta, men han svarte bare at hun burde passe sine egne saker og gikk videre på samme måte. Da tok Erica opp mobilen sin og filmet hendelsen. Deretter leverte hun videoen til Cleveland police.

Dessverre fulgte ikke politiet opp saken. De sa at det var ingen bevis på at jenta hadde blitt skadet. De kunne ikke se at hun hadde blåmerker på kroppen og de sa også at faren hadde rett til å disiplinere datteren sin så lenge han ikke skadet henne.

Erica mener at det var en fullstendig uakseptabel måte å disiplinere et barn på og postet videoen og bildene (med sladdet ansikt) på Facebook. Siden har innlegget blitt delt av tusenvis av mennesker.

Innlegget ble også fanget opp av media, det førte til at politiet tok en nærmere sjekk på saken. Se nyhetsinnslag under!

Ser du et barn som blir mishandlet, nøl ikke med å gripe inn. Del gjerne denne historien videre!