lørdag, juli 4, 2020

Far og sønn omkommer i trafikkulykke – så skjer det utrolige

Mest lest nå

Harald filmet nordlyset da det plutselig dukket opp noe spektakulært i havet

Fotograf Harald Albrigtsen var ute å filmet det spektakulære nordlyset utenfor norskekysten da det skjedde noe som har begeistret hundretusener av mennesker. Vi skal tilbake...

Syklet over 3000 km for å høre datterens hjerteslag en siste gang

"Hun reddet meg og jeg kan ikke betale henne tilbake. Jeg skulle ønske jeg kunne, men jeg kan ikke." Dette er ordene til Loumonth Jack. Han...

Den lille familien på tre ante fred og ingen fare da de en vakker sommerdag i 1997 plutselig fikk vendt tilværelsen totalt på hodet. De hadde planlagt en etterlengtet utflukt sammen, men før de kom så langt ble de utsatt for en tragisk trafikkulykke, som dessverre fikk svært så dramatiske konsekvenser for dem.

Bilen de kjørte ble nemlig truffet av en ambulanse under utrykning i et kryss, og som en direkte følge av det voldsomme sammenstøtet omkom faren Andy umiddelbart og lot seg ikke redde. Moren Julie ble kritisk skadet, men hun ville overleve ulykken.


Sønnen Landon satt i baksetet, men på grunn av vrakets tilstand ble han ikke oppdaget av redningsmannskapene før de fant en barnesko på veien og forsto det måtte være flere med i bilen.

Da Landon ble tatt ut av vraket var han allerede livløs, og det så lenge ut til at den triste ulykken hadde krevet to liv denne dagen. Det ble imidlertid satt i gang livreddende førstehjelp, og ambulansearbeiderne klarte å redde den lille kroppen hans tilbake til livet, ikke bare én gang, men to.

Vel fremme på sykehuset ble lille Landon lagt i kunstig koma, og det ble levnet lite håp for at han skulle overleve, langt mindre håp for at han noensinne skulle kunne fungere som normalt igjen. Familien var forberedt på det verste. Legene mente at siden han hadde vært klinisk død to ganger allerede, ville Landon i beste fall ha fått så store hjerneskader at det ville gjøre ham pleietrengende resten av livet, og han ville aldri hverken kunne forstå eller gjøre seg forstått igjen.

Men så en dag skjedde det noe som ingen hadde forutsett. Landon åpnet øynene, og ikke bare var alle symptomer på varig hjerneskade borte, Landon kunne både snakke og høre, og ikke minst forstå hva andre sa til ham. Han viste ingen tegn på at han hadde vært utsatt for en ulykke, rent bortsett fra de fysiske arrene.

Moren Julie var engstelig for om Landon kunne huske noe fra selve ulykken, og forsiktig spurte hun sønnen om han visste hvor faren var. Om han visste han var død. Svaret overrasket alle. Landon visste nemlig godt hvor faren var, han var i himmelen, for der hadde Landon også vært kunne han fortelle. Og ikke nok med det – Landon kunne fortelle at faren var der med to andre barn han ikke kjente, men de hadde alle sammen sett glade og lykkelige ut.

Moren forsto ikke helt hva Landon mente i begynnelsen, men så gikk det opp for henne hva Landon hadde sett. Flere år tidligere, lenge før Landon ble født, hadde Julie vært svanger to ganger, men begge gangene hadde barna dødd i magen hennes før de ble født. Dette hadde hun aldri fortalt Landon, så nå visste hun at ektemannen og de to dødfødte barna var lykkelige sammen – i himmelen.

Del hvis du også tror det finnes mer mellom himmel og jord enn hva vi i dag kan forstå!

130,098FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter