Forsiden Historier fra livet Far og sønn omkommer i trafikkulykke - så skjer det utrolige

Far og sønn omkommer i trafikkulykke – så skjer det utrolige

Den lille familien på tre ante fred og ingen fare da de en vakker sommerdag i 1997 plutselig fikk vendt tilværelsen totalt på hodet. De hadde planlagt en etterlengtet utflukt sammen, men før de kom så langt ble de utsatt for en tragisk trafikkulykke, som dessverre fikk svært så dramatiske konsekvenser for dem.

Reklame

Bilen de kjørte ble nemlig truffet av en ambulanse under utrykning i et kryss, og som en direkte følge av det voldsomme sammenstøtet omkom faren Andy umiddelbart og lot seg ikke redde. Moren Julie ble kritisk skadet, men hun ville overleve ulykken.

Sønnen Landon satt i baksetet, men på grunn av vrakets tilstand ble han ikke oppdaget av redningsmannskapene før de fant en barnesko på veien og forsto det måtte være flere med i bilen.

Da Landon ble tatt ut av vraket var han allerede livløs, og det så lenge ut til at den triste ulykken hadde krevet to liv denne dagen. Det ble imidlertid satt i gang livreddende førstehjelp, og ambulansearbeiderne klarte å redde den lille kroppen hans tilbake til livet, ikke bare én gang, men to.

Vel fremme på sykehuset ble lille Landon lagt i kunstig koma, og det ble levnet lite håp for at han skulle overleve, langt mindre håp for at han noensinne skulle kunne fungere som normalt igjen. Familien var forberedt på det verste. Legene mente at siden han hadde vært klinisk død to ganger allerede, ville Landon i beste fall ha fått så store hjerneskader at det ville gjøre ham pleietrengende resten av livet, og han ville aldri hverken kunne forstå eller gjøre seg forstått igjen.

LES OGSÅ
Den gamle mannen venter på sin kone i lufthavnen - tusenvis har blitt rørt av den søte videoen

Men så en dag skjedde det noe som ingen hadde forutsett. Landon åpnet øynene, og ikke bare var alle symptomer på varig hjerneskade borte, Landon kunne både snakke og høre, og ikke minst forstå hva andre sa til ham. Han viste ingen tegn på at han hadde vært utsatt for en ulykke, rent bortsett fra de fysiske arrene.

Moren Julie var engstelig for om Landon kunne huske noe fra selve ulykken, og forsiktig spurte hun sønnen om han visste hvor faren var. Om han visste han var død. Svaret overrasket alle. Landon visste nemlig godt hvor faren var, han var i himmelen, for der hadde Landon også vært kunne han fortelle. Og ikke nok med det – Landon kunne fortelle at faren var der med to andre barn han ikke kjente, men de hadde alle sammen sett glade og lykkelige ut.

Moren forsto ikke helt hva Landon mente i begynnelsen, men så gikk det opp for henne hva Landon hadde sett. Flere år tidligere, lenge før Landon ble født, hadde Julie vært svanger to ganger, men begge gangene hadde barna dødd i magen hennes før de ble født. Dette hadde hun aldri fortalt Landon, så nå visste hun at ektemannen og de to dødfødte barna var lykkelige sammen – i himmelen.

Del hvis du også tror det finnes mer mellom himmel og jord enn hva vi i dag kan forstå!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT