Hjem Inspirerende Far synes at datteren sine shorts er for korte – gir henne en lærepenge som er sett av millioner

Far synes at datteren sine shorts er for korte – gir henne en lærepenge som er sett av millioner

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Far i huset, Jason Hilley, synes at datteren hadde begynt å bruke for korte shorts. Da hun ikke ville høre på han, bestemte han seg for å gi henne en lærepenge. Han filmet det hele og la deretter videoen ut på Facebook. Nå er videoen sett av 51 millioner!

Jason Hilley fra Orlando, Florida synea at datteren Kendall på 14 år var begynt å gå i alt for korte shorts. Han ville at hun skulle kjøpe shorts som passet bedre og ga henne kredittkortet sitt med oppgaven om å kjøpe ett par nye shorts.

Hilley forklarer “Jeg fortalte henne at hun kunne bruke kortet mitt og kjøpe seg noen nye shorts. Hun gjorde det. Gikk inn på nettet og klikket seg hjem ett par nye.”

Han ble lite imponert når Kendall kom hjem etter å hentet sitt nye klesplagg. Shortsen var like kort som før og far måtte ty til plan B. Han gikk til garderoben sin, fant ett par shorts og klippet dem veldig korte.

Hilley`s kone Allison filmet det hele da han marsjerte inn på rommet til datten for å vise frem sitt nye utseende. En video som til hans store forskrekkelse ble sett av 51 millioner på under to uker.

«Se, skinkene mine henger ut» sier han mens han poserer i sine nye shorts. «Går du med dine offentlig, gjør jeg det også. Jeg henter deg på skolen i disse», sier han til datteren.

You wear yours out in public? I will wear mine! Parenting 101! Alison Wasson Hilley

Posted by Jason Hilley on Wednesday, June 12, 2019

Jason forteller at han bruker mye humor i hverdagen. «Barn er barn og vil prøve å presse grensene. Det er da jeg går inn og prøver å rette opp atferden med litt humor. Du trenger ikke rope og skrike for å få frem et poeng». Avslutter han.

Se den morsomme videoen under!

LES OGSÅ: Pappaen ga døtrene en hjemmelekse før de begynte på skolen – så ble han hyllet på nettet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com