torsdag, juli 2, 2020

Faren ble drept for ti år siden. Men da datteren skal gifte seg, dukker en fremmed mann opp i kirka

Mest lest nå

Harald filmet nordlyset da det plutselig dukket opp noe spektakulært i havet

Fotograf Harald Albrigtsen var ute å filmet det spektakulære nordlyset utenfor norskekysten da det skjedde noe som har begeistret hundretusener av mennesker. Vi skal tilbake...

Jeni Stephien fra USA mistet faren sin under et brutalt ran for ti år siden. Da hun skulle gifte seg, ble savnet etter faren ekstra stort.

Også for ti år siden, et helt annet sted i landet, fikk Arthur Thomas alvorlige hjerteproblemer. Han trengte et nytt hjerte for å overleve. Sjansen for å få et donorhjerte i tide, var minimal. Arthur og familien hans forberedte seg på at han skulle dø. Det skriver CBS News.

Så ble Jenis far, Michael Stephien drept. Og han viste seg å være en perfekt match for Arthur.


Foto: CBS News / YouTube

Ønsket faren hadde vært i bryllupet

Ti år etter transplantasjonen, fikk Arthur plutselig en mail fra en fremmed person. Brevet var fra Michael Stephiens datter Jeni, som lurte på om Arthur hadde lyst til å hjelpe henne med å få hennes største ønske til å gå i oppfyllelse.

Jeni skulle nemlig gifte seg. Og hennes største ønske var at hennes far kunne ha vært der i bryllupet hennes, og ført henne til alteret. Da fikk Jeni en ide, og skrev en mail til Arthur.

«Kjære Arthur. Jeg er datteren til mannen, hvis hjerte banker i ditt bryst. Vil du føre meg til alteret i bryllupet mitt?»,stod det i mailen.

Overveldet av takknemlighet for å få føre Jeni til alteret, takket Arthur umiddelbart ja.

Foto: CBS News / YouTube

Møttes for første gang

De to møttes for aller første gang dagen før bryllupet. I videoen under, kan du se hvordan Jeni bryter ut i gråt når hun legger hånden sin på Arthurs bryst og kjenner farens hjerte slå.

«Det er akkurat som å ha faren min her. Og enda bedre er det at vi kan dele denne historien med andre, slik at folk får se at organdonasjon er viktig», sier Jeni i videoen.

Her kan du se den rørende videoen fra CBS News:

LES OGSÅEn mystisk fremmed besøker brorens grav i hemmelighet. Etter 70 år finner hun ut hvem han er

130,080FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter