Historier fra livet Faren dusjet alltid før han kom hjem fra arbeidet...

Faren dusjet alltid før han kom hjem fra arbeidet – for å skjule den triste sannheten ovenfor døtrene sine

-

- Reklame -

En gang i mellom dukker det opp historier som er så rørende at de virkelig fortjener å deles. Denne historien er ikke noe unntak, og ble opprinnelig fanget opp av en fotojournalist som går under navnet GMB Akash på Facebook.

Historien blir fortalt av en mann han fotograferte, og vi gjengir en oversatt versjon nedenfor:

«Jeg har aldri fortalt barna mine hva jobben min var. Jeg ville aldri at de skulle føle seg skamfulle på grunn av meg.

Da min yngste datter spurte meg hva jeg gjorde, pleide jeg nølende å fortelle henne at jeg bare var en arbeider.

Før jeg dro hjem igjen hver dag, pleide jeg å ta et bad på de offentlige toalettene så de ikke skulle få noe hint av hva slags arbeid jeg utførte.

- Reklame -

Jeg ville sende døtrene mine i skole for å utdanne dem. Jeg ville at de skulle stå foran folk med verdighet. Jeg ville ikke noen skulle se ned på dem som ble gjort mot meg.

Folk ydmyket meg alltid.

Jeg investerte hver eneste krone av min inntekt i mine døtres utdannelse. Jeg har aldri kjøpt en ny skjorte. I stedet brukte jeg pengene til å kjøpe bøker til dem. Respekt er alt jeg ville de skulle ha for meg. Jeg var en vaskehjelp. Dagen før min yngste datters collegeavslutning, klarte jeg ikke å skaffe avgangspengene. Jeg kunne ikke jobbe den dagen. Jeg bare satt ved siden av søppelet mens jeg prøvde hardt å skjule tårene mine. Alle kollegaene mine så på meg, men ingen kom for å snakke med meg. Jeg hadde feilet og følte meg knust.

Jeg ante ikke hvordan jeg skulle kunne møte datteren min som ville spørre meg om det når jeg kom hjem igjen.

Jeg ble født fattig. Jeg trodde ikke noe godt kunne skje med en fattig person, men etter å ha jobbet kom alle i renseriet til meg og satte seg ved siden av meg – og spurte om jeg så på dem som brødre. Før jeg rakk å svare hadde de alle gitt meg en dags inntekt hver. Da jeg prøvde å nekte konfronterte de meg ved å si: vi vil sulte en dag hvis det trengs, men datteren vår må på college».

Jeg hadde ikke noe svar til dem.

Den dagen tok jeg ikke en dusj først, men dro rett hjem til huset mitt – som en vaskehjelp.

Min eldste datter kommer til å avslutte universitetet sitt veldig snart. Tre av dem lar meg ikke gå på jobb lenger. Min eldste datter har et deltidsarbeid, og de tre andre hjelper henne med skolepenger. Min eldste datter tar meg ofte med til min gamle arbeidsplass. Der gir hun mat til alle mine kollegaer. De ler og spør henne hvorfor hun gir dem mat så ofte.

Min datter svarer dem; «alle dere sultet for meg den ene dagen så jeg kunne bli det jeg er i dag. Be for meg, slik at jeg kan mate dere alle, hver dag.

For tiden føler jeg ikke at jeg er en fattig mann. Den som har slike barn, hvordan kan han være fattig?

– idris»

Hva kan man si? En mann som virkelig gjør alt for sine døtre bør virkelig få den honnør han fortjener. 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Advarsel fra lege: Å ta med telefonen på toalettet kan gi hemoroider – La telefonen ligge

Uansett hva man sier, er det mange av oss som gjør det.  Vi tar telefonen med oss på toalettet. Dette...

Prinsesse Märtha Louise fyller 48 år i dag – se det nydelige bildet Kongehuset har publisert i anledning dagen

I dag fyller prinsessen 48 år.  Det har vært et år med et stort medietrykk på prinsessen vår. Da nyheten...

Her befrir brødrene en havørn som har satt seg fast i en felle – tar en uforglemmelig selfie

Brødrene Michael og Niel Fletcher var ute og gikk tur i skogen en høstdag, da de kom over en...

240 norske ungdommer synger Bohemian Rhapsody – nå går videoen viralt

Første skoledag er en stor dag, enten du begynner i førsteklasse, femteklasse, første dag på ungdomsskolen eller på videregående...

Paret har prøvd å få barn i åtte år. Men så får de en overraskende beskjed

Ashley og Tyson Gardner hadde prøvd å få barn i åtte år. De holdt nesten på å gi opp,...

Datteren kaller moren sin for «feit» – Morens tilsvar er noe alle foreldre burde få med seg

Da Allison Kimmey gikk på videregående, var hun besatt av å ha den perfekte kroppen. "Jeg begynte å utvikle en...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇