Historier fra livet Faren fikk Alzheimers og husket ikke lenger sin egen...

Faren fikk Alzheimers og husket ikke lenger sin egen familie – Da fikk sønnen en idé

-

- Reklame -

Har du kjent eller kjenner du noen med Alzheimers eller annen demens? Da vet du at det er en tragedie både for den det gjelder, men også for venner og familie. Man mister liksom litt av den personen man kjente.

Engelske Ted McDermott fikk diagnosen Alzheimers for tre år siden. Today skriver at det hele ble oppdaget ved at sønnen, Mac, stusset over at faren til stadighet glemte teksten på favorittsangene sine.

I singe yngre dager jobbet Ted som sanger på forskjellige klubber, og musikk har alltid vært en viktig del av livet hans. For sønnen var det uvirkelig at faren plutselig ikke husket sangtekster lenger.

Foto: Facebook / Songaminute Man

Men Mac fikk en idé. Han tok med seg faren til et lokale hvor man kan spille inn musikk. Her instruerte han faren til å synge favorittsangene, og alt ble spilt inn på CD.

Nå har det blitt en fast rutine at far og sønn kjører i bilen, mens denne CD`en spilles på anlegget. Mac observerte en utrolig forvandling, når faren hørte sin egen stemme på CD, husket han også sangteksten!

Derfor kjører nå Mac så ofte han kan sammen med sin far. De bare kjører rundt, synger gamle sanger og kan glemme alt som heter Alzheimers en liten stund.

Foto: Facebook/Songaminute Man

Mac er nå lykkelig, ikke bare husker faren tekstene, han husker også hvem sønnen er når de synger sammen i bilen.

Det har blitt til en ting vi gjør sammen. Dette har virkelig knyttet oss. Han er blitt min beste venn, og jeg har på følelsen at jeg også er blitt hans.

Far og sønn har nå blitt verdenskjent på grunn av denne rørende historien. Sangene deres blir sett av millioner på Youtube.

Foto: Facebook/Songaminute Man

Ted har fått navnet ‘The Songaminute Man’ på Youtube, og på grunn av de mange seerne, tjener far og sønn gode penger på Youtubekanalen. Alle disse pengene doneres til en organisasjon som heter ‘Alzheimer’s Society’.

Nedenfor kan du se sangen som har blitt spilt flest ganger, faktisk flere millioner ganger! DEL den gjerne videre med noen som kommer til å bli rørt av dette!  

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

De tre pensjonistene danser til Michael Jackson. Får publikum til å hyle av latter

De kaller seg The Awesome Threesome, og er alle over 70 år. De elsker å danse, men har aldri...

Ny trend – Høyhælte sko for menn

Tidligere er det bare Elton John og Prince av menn som har våget seg ut med høye hæler. Men...

Den store julekalender-favoritten er tilbake

Er du av dem som gleder deg til 1. desember, fordi da begynner julekalenderen på NRK? Da kan du...

Audun ble «Årets fotograf» med dette fantastiske ørnebildet

Denne uka fikk Audun Rikardsen fra Steigen i Nordland naturfotografenes Oscar – prisen "Wildlife Photographer of the Year" for...

Elsa (93) var døden nær av underernæring – hjemmetjenesten lagde ikke mat til henne

Elsa Rix fra Lomma kommune i Sverige,  fikk innvilget hjemmetjeneste to ganger om dagen. De skulle blant annet lage...

Kongen spøkte på Dronningens bekostning under gallamiddagen

Torsdag kveld denne uken var stortingsrepresentantene samlet til gallamiddag på slottet. Tradisjonen tro, holdt Kong Harald tale. Og tradisjonen...