Forsiden Historier fra livet Faren fikk Alzheimers og husket ikke lenger sin egen familie - Da...

Faren fikk Alzheimers og husket ikke lenger sin egen familie – Da fikk sønnen en idé

Har du kjent eller kjenner du noen med Alzheimers eller annen demens? Da vet du at det er en tragedie både for den det gjelder, men også for venner og familie. Man mister liksom litt av den personen man kjente.

Engelske Ted McDermott fikk diagnosen Alzheimers for tre år siden. Today skriver at det hele ble oppdaget ved at sønnen, Mac, stusset over at faren til stadighet glemte teksten på favorittsangene sine.

I singe yngre dager jobbet Ted som sanger på forskjellige klubber, og musikk har alltid vært en viktig del av livet hans. For sønnen var det uvirkelig at faren plutselig ikke husket sangtekster lenger.

Reklame

Foto: Facebook / Songaminute Man

Men Mac fikk en idé. Han tok med seg faren til et lokale hvor man kan spille inn musikk. Her instruerte han faren til å synge favorittsangene, og alt ble spilt inn på CD.

Nå har det blitt en fast rutine at far og sønn kjører i bilen, mens denne CD`en spilles på anlegget. Mac observerte en utrolig forvandling, når faren hørte sin egen stemme på CD, husket han også sangteksten!

Derfor kjører nå Mac så ofte han kan sammen med sin far. De bare kjører rundt, synger gamle sanger og kan glemme alt som heter Alzheimers en liten stund.

LES OGSÅ
Fryktelig bilulykke tok livet av tre barn - seks måneder senere får foreldrene en utenkelig nyhet

Foto: Facebook/Songaminute Man

Mac er nå lykkelig, ikke bare husker faren tekstene, han husker også hvem sønnen er når de synger sammen i bilen.

Det har blitt til en ting vi gjør sammen. Dette har virkelig knyttet oss. Han er blitt min beste venn, og jeg har på følelsen at jeg også er blitt hans.

Far og sønn har nå blitt verdenskjent på grunn av denne rørende historien. Sangene deres blir sett av millioner på Youtube.

Foto: Facebook/Songaminute Man

Ted har fått navnet ‘The Songaminute Man’ på Youtube, og på grunn av de mange seerne, tjener far og sønn gode penger på Youtubekanalen. Alle disse pengene doneres til en organisasjon som heter ‘Alzheimer’s Society’.

Nedenfor kan du se sangen som har blitt spilt flest ganger, faktisk flere millioner ganger! DEL den gjerne videre med noen som kommer til å bli rørt av dette!  

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Les historien om Maru – hunden som gikk 200 kilometer for å komme hjem

Maru er en utrolig vakker hund av rasen bullmastiff. Dessverre har ikke livet vært like enkelt for den flotte hunden, for etter å ha...

Fant flaskepost på stranden. Innholdet får finneren til å fryse til is

Judi avsluttet arbeidsdagen som hun alltid gjør, med å gå på stranden og rydde og plukke søppel. Men denne dagen, fant hun noe helt...

Bildene av den utsultede elefanten vekker harme

Den 70 år gamle elefanten Tikiiri er en del av en festival på Sri Lanka. Der jobber hun med å frakte festivaldeltakere rundt. Hun...

Kalte datteren feit og stygg. Da så moren rødt

Jade North var i bassenget med datteren sin da to gutter kom bort til datteren og kalte henne feit og stygg. Jades konfrontasjon med...

På parets første date merket hun noe rart – Fire måneder senere ble han lam, men hun nekter å gi han opp

Ekte kjærlighet er noe vi alle drømmer om å finne. Men hva gjør du dersom din utkårede plutselig får en alvorlig sykdom som lenker...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT