Det er vel ingen foreldre som med hånden på hjertet kan si at de aldri har kjent på frustrasjonen når barnet deres ikke vil sove. Samme hvor trett det er – så nekter det simpelthen å lukke øynene.

Da er det man får testet ut sine kreative evner, og noen strekker det gjerne en anelse lenger enn å synge og vugge. Noe den australske kvinnen Laura Bentley fikk erfare, da hun overlot den ti uker gamle datteren Lucie til ektemannen Brad, mens hun selv tok en tur i treningssenteret.

Hun ble mildt sagt overrasket, da hun så hva ektemannen hadde funnet på for å få datteren til å sovne.

baby søvn
Foto: Caters News Agency/ Ritzau Scanpix.

Lille Lucie er en bestemt liten pike, og har hun først bestemt seg for å være våken, ja da er det fint lite man kan gjøre med det. Men faren Brad ville det annerledes.

Han gikk rundt og vugget og sang for henne, men ingenting hjalp. Så oppdaget han at stille vibrasjoner i vuggen gjorde at hun sluknet på et blunk. Men han kunne jo ikke sitte og riste i vuggen hennes hele tiden, så han måtte legge hodet i bløt for å finne en løsning.

Og løsning fant han – om enn ikke akkurat hva Laura hadde sett for seg.

– Jeg kom hjem fra treningsenteret, og lille Lucie sov søtt i vuggen sin. Da fortalte Brad hva han hadde brukt for å få henne til å sovne, forteller Laura.

baby sove
Foto: Caters News Agency/ Ritzau Scanpix.

Brad havde nemlig rotet litt rundt i nattbordskuffene, og funnet noe som vibrerte akkurat passe til at Lucie kunne sovne. Lauras sexleketøy!

Med den i fotenden av sengen var det akkurat nok bevegelse til at Lucie kunne sovne, og den stolte faren delte selvfølgelig øyeblikket på Instagram.

lykkelig familie
Foto: Caters News Agency/ Ritzau Scanpix.

Akkurat hvordan Laura responderte på det vites ikke med sikkerhet, men i etterkant har hun ingen problemer med å le av ektemannens oppfinnsomhet.

– Når man har et barn som ikke vil sove, må man gjøre det som trengs for at det sovner, forteller Laura til avisen Daily Mirror.

Og det kan man da ikke annet enn å være enig i. Del og lik hvis du også synes det var en kreativ idé.