Forsiden Historier fra livet Faren fikk ikke barnet til å sove. Så fikk han en kreativ...

Faren fikk ikke barnet til å sove. Så fikk han en kreativ idé

Det er vel ingen foreldre som med hånden på hjertet kan si at de aldri har kjent på frustrasjonen når barnet deres ikke vil sove. Samme hvor trett det er – så nekter det simpelthen å lukke øynene.

Da er det man får testet ut sine kreative evner, og noen strekker det gjerne en anelse lenger enn å synge og vugge. Noe den australske kvinnen Laura Bentley fikk erfare, da hun overlot den ti uker gamle datteren Lucie til ektemannen Brad, mens hun selv tok en tur i treningssenteret.

Hun ble mildt sagt overrasket, da hun så hva ektemannen hadde funnet på for å få datteren til å sovne.

baby søvn
Foto: Caters News Agency/ Ritzau Scanpix.

Lille Lucie er en bestemt liten pike, og har hun først bestemt seg for å være våken, ja da er det fint lite man kan gjøre med det. Men faren Brad ville det annerledes.

Han gikk rundt og vugget og sang for henne, men ingenting hjalp. Så oppdaget han at stille vibrasjoner i vuggen gjorde at hun sluknet på et blunk. Men han kunne jo ikke sitte og riste i vuggen hennes hele tiden, så han måtte legge hodet i bløt for å finne en løsning.

LES OGSÅ
Kvinne våkner opp fra koma og finner ut at hun er gravid – vet ikke hvem faren er
LES OGSÅ
Ryan (12) ble nektet astmamedisin på skolen - han kom aldri hjem igjen

Og løsning fant han – om enn ikke akkurat hva Laura hadde sett for seg.

– Jeg kom hjem fra treningsenteret, og lille Lucie sov søtt i vuggen sin. Da fortalte Brad hva han hadde brukt for å få henne til å sovne, forteller Laura.

baby sove
Foto: Caters News Agency/ Ritzau Scanpix.

Brad havde nemlig rotet litt rundt i nattbordskuffene, og funnet noe som vibrerte akkurat passe til at Lucie kunne sovne. Lauras sexleketøy!

Med den i fotenden av sengen var det akkurat nok bevegelse til at Lucie kunne sovne, og den stolte faren delte selvfølgelig øyeblikket på Instagram.

lykkelig familie
Foto: Caters News Agency/ Ritzau Scanpix.

Akkurat hvordan Laura responderte på det vites ikke med sikkerhet, men i etterkant har hun ingen problemer med å le av ektemannens oppfinnsomhet.

– Når man har et barn som ikke vil sove, må man gjøre det som trengs for at det sovner, forteller Laura til avisen Daily Mirror.

Og det kan man da ikke annet enn å være enig i. Del og lik hvis du også synes det var en kreativ idé.

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet