in ,

Faren finner et brev fra sønnen og frykter det verste. Sannheten slår han rett i bakken!

En far kom hjem fra jobb. Han gikk opp en etasje for å se etter sønnen. Han fant ikke sønnen men oppdaget til sin overraskelse at guttens rom var ryddet og vasket.

På sengen lå det et brev. Faren ble umiddelbart engstelig, og fryktet det verste da han skjelvende åpnet brevet.


Der stod det følgende:

”Kjære pappa. Det er med stor sorg jeg skriver dette. Jeg så ingen annen utvei enn å rømme med kjæresten min, for å unngå en opprivende krangel med deg og mamma. Jeg har funnet ekte kjærlighet med Lise. Hun er et nydelig menneske. Men jeg vet dere aldri vil godta henne. Både på grunn av miljøet hun vanker i, måten hun kler seg på, og ikke minst fordi hun er så mye eldre enn meg.

Jeg vet at du og mor stadig anser meg for å være et barn, men far, jeg er 17 år gammel og jeg vet hvordan jeg skal ta vare på meg selv.

Dette handler ikke bare om kjærlighet, pappa. Lisa er nemlig gravid. Hun eier en campingvogn, i en skog langt herfra, hun har sagt at hun vil ta godt vare på meg, og at hun alltid vil være der for meg. Vi har ordnet nok ved til å holde oss varme utover vinteren, og Lisa har sagt at hun ønsker seg mange barn med meg.

Hun har lært meg mye og er et flott eksempel for meg. Og det at hasjrøyking skal være så farlig, er hun et levende bevis på at er bare tull. Sammen med en del andre i dette miljøet dyrker vi hasj, og vi tjener såpass på salget at vi nok skal klare oss.

I mellomtiden håper jeg bare at vitenskapen kan finne en kur mot aids, slik at Lisa kan få den behandlingen hun så sårt trenger.

Hun fortjener virkelig å bli frisk.

Ikke bekymre deg for meg, pappa. Jeg er sikker på vi engang i fremtiden kan komme og besøke dere, slik at dere får hilse på alle barnebarna. Da vil dere se at det ikke var så dumme valg jeg tok, og vi kan være sammen som en stor familie.

Med kjærlig hilsen din sønn, Fredrik.

P. S.

Far, ikke noe av det ovenfor er sant. Jeg er borte hos Thomas. Jeg ville bare fortelle deg at det finnes verre ting i livet enn karakterboken som ligger i skrivebordsskuffen.»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Andrew har Down syndrom og jobber på en restaurant. På grunn av dette fikk mattilsynet en bekymringmelding.

Denne japanske broen ser ut som en berg- og dalbane. Hadde du turt å kjøre over?