Historier fra livet Faren finner et håndskrevet brev i hanskerommet på datterens...

Faren finner et håndskrevet brev i hanskerommet på datterens bil. Det knuser hjertet hans

-

- Reklame -

Kevin Duke hadde nettopp kjøpt en bruktbil til datterens 16-årsdag. Da han kikket gjennom bilen, fant han et brev i hanskerommet som knuste hjertet hans.

Kevin hadde kikket gjennom hanskerommet før. Men denne gangen la han merke til en gummimatte i bunnen. Av en eller annen grunn, dro han den ut, og der, godt gjemt under matten, fant han en konvolutt.

På konvolutten stod det: «Ny bileier – viktig info inni.»

Foto: YouTube

Moren og datteren døde

Brevet som lå inni var skrevet av en kvinne ved navn Sabrina:

«Jeg ville bare at du skulle vite hvilken spesiell bil du har kjøpt. Denne bilen tilhørte min mamma», stod det i brevet.

Sabrina skriver videre at mammaen hennes døde i en brann sammen med Sabrinas seks år gamle datter og hennes tante.

«Siste gangen min mamma kjørte denne bilen var den dagen hun forlot oss. Hun og min datter var ute og shoppet og var hos frisøren. Den her bilen inneholder mange minner for meg. Mitt hjem og alt annet er borte, den her bilen er alt jeg har igjen, står det videre i brevet.

Måtte selge bilen

Sabrina måtte selge bilen på grunn av en misforståelse med forsikringsselskapet. Det var noen papirer som ikke var i orden. Dermed ble ikke bilen dekket av forsikringen, og Sabrina hadde ikke råd til å sitte på den.

2 damer og 1 jente
Sabrina til venstre. Datteren og moren hennes til høyre. Foto: Privat

«Jeg håper denne bilen er det beste du har eid. Jeg håper den holder i mer enn 100 år. Jeg håper at baksetet er fylt med barn, leker og ulike ting. Min familie fylte denne bilen med masse av kjærlighet og andre klissete greier. Vi kjørte mange turer med det, vi spilte 80-talls- og countrymusikk med nedrullede vinduer», skriver Sabrina, og fortsetter:

«Jeg har byttet flere bleier i baksetet enn jeg kan telle. Det finnes mest sannsynlig en klubbe eller et kritt gjemt et sted som tilhørte mitt barn. Kanskje en hel kyllingnugget.»

«Du kjører med engler»

Sabrina skriver videre:

«Livet skjedde i den her bilen. Kjærlighet, lykke og eventyr var i den her bilen. Du kjører med engler. Mine engler. Snakk gjerne med dem om du vil, jeg er sikker på at de vil være med på dine eventyr med den her bilen. Forresten, hennes navn er Sylvia.»

«Om du noen gang vil selge Sylvia, så vær så snill å prøv å finne meg. Vær takknemlig og glad og lev og elsk som vi gjorde. Jeg ønsker deg og Sylvia det beste!»

Sabrina og Sylvia ble gjenforent

Etter å ha lest brevet, postet Kevin det på Facebook. Og det tok ikke lang tid for folk hadde begynt å samle inn penger slik at Sabrina og bilen Sylvia kunne gjenforenes.

Og Kevin var ikke i tvil, bilen skulle tilbake til Sabrina. Og datteren hans, hun måtte pent ta til takke med en annen bil.

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Vil forby all bruk av engangsplast i Norge

Miljødirektoratet foreslår nå å innføre et nasjonalt forbud mot bruk av all engangsplast. Det betyr at det vil bli et...

Marit Bjørgen er bekymret for langrennssportens framtid

Marit Bjørgen (39) har de siste 20 årene vært på toppnivå innen langrennssporten. I løpet av disse årene, har...

Ari Behn møtte Durek Verrett: – Liker han veldig godt

Det har vært stille rundt Märtha Louises (48) eksmann Ari Behn (47) de siste årene. Ari har vært opptatt...

Hunden gråter når han skilles fra kuen – se det rørende øyeblikket når de treffes igjen

Det finnes mange eksempler på dyr som danner helt spesielle vennskap med andre dyrearter enn dem selv. Historien om hunden...

Da Michelle Obama delte dette bildet fra gymmen, eksploderte det

Tidligere førstedame Michelle Obama (55) brenner for helse og sunnhet. Selv trener hun ofte, gjerne på treningsstudio. For to...

Hundens elskede bestemor døde. Hundens reaksjon er sett over ni millioner ganger

Huskyen Wiley hadde et helt spesielt forhold til sine eieres bestemor. De hadde et veldig sterkt forhold, og ingen...