Forsiden Historier fra livet Faren finner et håndskrevet brev i hanskerommet på datterens bil. Det knuser...

Faren finner et håndskrevet brev i hanskerommet på datterens bil. Det knuser hjertet hans

Kevin Duke hadde nettopp kjøpt en bruktbil til datterens 16-årsdag. Da han kikket gjennom bilen, fant han et brev i hanskerommet som knuste hjertet hans.

Kevin hadde kikket gjennom hanskerommet før. Men denne gangen la han merke til en gummimatte i bunnen. Av en eller annen grunn, dro han den ut, og der, godt gjemt under matten, fant han en konvolutt.

På konvolutten stod det: «Ny bileier – viktig info inni.»

Reklame

Foto: YouTube

Moren og datteren døde

Brevet som lå inni var skrevet av en kvinne ved navn Sabrina:

«Jeg ville bare at du skulle vite hvilken spesiell bil du har kjøpt. Denne bilen tilhørte min mamma», stod det i brevet.

Sabrina skriver videre at mammaen hennes døde i en brann sammen med Sabrinas seks år gamle datter og hennes tante.

«Siste gangen min mamma kjørte denne bilen var den dagen hun forlot oss. Hun og min datter var ute og shoppet og var hos frisøren. Den her bilen inneholder mange minner for meg. Mitt hjem og alt annet er borte, den her bilen er alt jeg har igjen, står det videre i brevet.

Måtte selge bilen

Sabrina måtte selge bilen på grunn av en misforståelse med forsikringsselskapet. Det var noen papirer som ikke var i orden. Dermed ble ikke bilen dekket av forsikringen, og Sabrina hadde ikke råd til å sitte på den.

2 damer og 1 jente
Sabrina til venstre. Datteren og moren hennes til høyre. Foto: Privat

«Jeg håper denne bilen er det beste du har eid. Jeg håper den holder i mer enn 100 år. Jeg håper at baksetet er fylt med barn, leker og ulike ting. Min familie fylte denne bilen med masse av kjærlighet og andre klissete greier. Vi kjørte mange turer med det, vi spilte 80-talls- og countrymusikk med nedrullede vinduer», skriver Sabrina, og fortsetter:

LES OGSÅ
Den gamle mannen venter på sin kone i lufthavnen - tusenvis har blitt rørt av den søte videoen

«Jeg har byttet flere bleier i baksetet enn jeg kan telle. Det finnes mest sannsynlig en klubbe eller et kritt gjemt et sted som tilhørte mitt barn. Kanskje en hel kyllingnugget.»

«Du kjører med engler»

Sabrina skriver videre:

«Livet skjedde i den her bilen. Kjærlighet, lykke og eventyr var i den her bilen. Du kjører med engler. Mine engler. Snakk gjerne med dem om du vil, jeg er sikker på at de vil være med på dine eventyr med den her bilen. Forresten, hennes navn er Sylvia.»

«Om du noen gang vil selge Sylvia, så vær så snill å prøv å finne meg. Vær takknemlig og glad og lev og elsk som vi gjorde. Jeg ønsker deg og Sylvia det beste!»

Sabrina og Sylvia ble gjenforent

Etter å ha lest brevet, postet Kevin det på Facebook. Og det tok ikke lang tid for folk hadde begynt å samle inn penger slik at Sabrina og bilen Sylvia kunne gjenforenes.

Og Kevin var ikke i tvil, bilen skulle tilbake til Sabrina. Og datteren hans, hun måtte pent ta til takke med en annen bil.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT