torsdag, januar 23, 2020
Historier fra livet Faren finner ut at sønnen er en mobber -...

Faren finner ut at sønnen er en mobber – lærepengen hans får nettet til å koke

-

Mobbing har alltid vært et problem, og det virker dessverre som at det alltid vil være det også i fremtiden. Det er mange grunner til at dette, men en mulig årsak er at foreldre ikke lærer barna sine hvordan man skal behandle andre eller disiplinerer dem når de oppfører seg dårlig.

Denne faren tar disiplineringen på alvor, og kanskje på en måte som er utenfor normalen:

Da Bryan Thornhill fant ut at sønnen hans mobbet andre barn på skolebussen, bestemte han seg for å lære ham en lekse. Hans unike form for disiplin har raskt spredd seg på internettet og har fått mange positive reaksjoner, men også negative.

Bryan postet en video på Facebook – »Hei alle sammen, velkommen til »Hør på faren din, 2018». 

Videoen, tatt fra sin egen bil, viser hans 10 år gamle sønn løpe i regnet på siden av veien med ryggsekken på.

Bryan forklarer hva som foregikk:

«Min sønn har skapt problemer på bussen og blitt nektet å ta bussen i tre dager fordi han mobbet andre elever. Dette er noe som jeg ikke tolererer. Derfor må han nå løpe til skolen. Hele uken skal han få mye erfaring med å løpe. Dette her kalles å oppdra sine barn! 

Vi må oppdra barna våre strengere, mener Bryan. Her sammen med sønnen sin. Foto: WSET

Vi skal sørge for at lærerne hans er fornøyd med oppførselens hans på skolen og at han ikke forstyrrer klassekameratene.»

Videre forteller Bryan at de har stor suksess med denne typen »straff» for sønnens dårlige oppførsel. Holdningen har vært mye bedre og lærerne har nå gitt tilbakemelding om god oppførsel.

Noen mener at Bryans straff er grusom og ydmykende, men han insisterer på at han bare gjør jobben sin og oppfordrer andre foreldre til å følge hans eksempel.

«Oppdra barna dine. Ikke vær en venn, vær forelder – Det er det barna trenger i disse dager,» sier Bryan.

Synes du Bryans metode for oppdragelse er riktig fremgangsmåte? Del tankene dine med oss og del innlegget.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Paret hadde vært gift i 65 år. Døde med bare noen timers mellomrom

Jack og Harriet var uatskillelige fra den dagen de møttes. De bodde til og med på det samme sykehjemmet. Etter 65 år sammen, tilbrakte...

Jenta som skrev «Fuck cancer» over ansiktet, er nå død

Kathryn Cartwright falt ut av rullestolen og slo seg kraftig i ansiktet. Da tok hun en selfie der hun hadde skrevet "Fuck cancer" over...

Den blinde jenta ble bedt om å fjerne hunden sin fra bussen. Mente førerhunder ikke kunne være svarte

Megan Taylor (22) fra Merseyside i England har vært blind siden hun skadet hodet sitt i en ulykke som 15-åring. Heldigvis får hun god...