Faren vil ikke følge datteren til alters. Grunnen? Den rører oss dypt!

3283

Kirurger og leger behandler talløse rekker av pasienter i løpet av sin karrière, men det er nok de med umenneskelig styrke som overlever mot alle odds som virkelig minner dem på hvorfor de valgte yrket sitt.

Da Mark og Michelle Williams tok med sin 4-år gamle datter, Chloe, til sykehuset i Florida på julaften i 2009, møtte Dr Alex Levy den pasienten som skulle gjøre sterkest inntrykk på hans legekarrière.

Videoen i bunnen av denne artikkelen forteller historien om hvordan 4-år gamle Chloe ble diagnostisert med en alvorlig kreftsvulst på hjernen. Dr Levy overbragte den knusende beskjeden til foreldrene.

«Jeg vil aldri glemme hva faren sa til meg. Han spurte om han noen gang ville få følge datteren sin til hennes bryllup», forteller Dr Levy til Strong Films.

«Jeg sa til faren at det kunne jeg ikke vite svaret på, men at vi skulle prøve pokker så hardt for at det skulle kunne skje.»

Etter tre operasjoner og 18 måneder med cellegift ble Chloe erklært kreftfri. Bare noen dager før denne filmen ble laget sa Chloes pappa noe som gjorde sterkt inntrykk på Dr Levy. Han ville nemlig at legen skulle følge datteren til alters den dagen hun skal gifte seg. 

Denne historien viser at man aldri skal gi opp håpet. Uansett hvor mørkt det ser ut, så finnes det lys i enden av tunnelen for de som står på. Se den rørende filmen, det beste kommer til slutt så pass på at du får med deg hele.

Del gjerne denne saken som en påminner om at tro kan flytte fjell.

SISTE NYTT